reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam pytanie dziewczyny Coś sie ze mna dzieje nie tak i nie wiem co robic, bo jestem sama w domu
Trzese sie cala, zbiera mi sie na wymioty i zaczely mnie bolec piersi i nerki tak jak na okres do tego mam wybuchy goraca i paniki Nie wiem co sie dzieje blagam o pomoc

reklama
Olu dziękuję na to forum...

Dziewczyny czytając wasze posty cieszę się że w tych trudnych chwilach macie siebie i się rozumiecie i wspieracie... moje maleństwo miało się urodzić 5 dni temu do tej poru dusiłam swój ból ale mam nadzieje że wśród tylu wspaniałych ludzi, ja tez odnajdę tutaj miejsce dla siebie...

Edytko dla Ciebie i twoich Aniołków (*)(*)(*)(*)

W końcu przestało padać. Uciekam do bankomatu i po zakupki, bo kot mi zdechnie z głodu. Później odkurzanko i wstawię gołąbki. I wrócę na BB.
Cieplutko wszystkie pozdrawiam!

Wróbelek nie ma na co czekać.... szpital i już....

Marti gratuluję takiego duuuużżżżego maleństwa... już chyba spokojniej???

Edytko buziaczki.... cóż samo życie, ale nie ma co biadolić i narzekać.... możemy się wzajemnie poprzytulać i to naprawdę pomaga

spadam sprzątać mój przybytek

Marti gratuluję cieszę się że wszystko ok a zwłaszcza że maleństwo jest ruchliwe.
Wróbelku szybciutko uciekaj do szpitala w Twoim stanie każdy wirusek groźny.
Mama Sówka niech całe Twoje żyie będzie tak wyglądało jak czujesz się dzisiejszego dnia czyli jak mówisz szczęśliwa, na pewno piękna a przy boku kochający mężczyzna dla kórego abyś była całym jego światem i aby do Waszego świata dołączył malutki okruszek lub okruszka a najlepiej dwoje. Życzę również pogody.
Ola 15 życzę wytrwałości i cierpliwości w przejściu przez te wszystkie procedury a w jakim wieku chcielibyście to maleństwo?
Edytko po prostu żyjmy dalej i czekajmy co przyniesie os oby był jak najłaskawszy.
Pozdrawiam wszystkie bb - forumkowiczki a jeszcze jedno witam nowe dziewczyny i mocno przytulam

reklama
Witajcie.....
Wybaczcie mi proszę ale chyba przez jakis czas mnie nie bedzie.....potrzebuje czasu....nie mam sil....nie daje juz rady....
Marti....gratuluje Maluszka....niech zdrowo rosnie.....
Selenko....zdrówka i przytulaski....
Edytko....sama nie wiem co mam Ci Skarbie napisac,brak mi słów....tule Cię...
Alutka....wytrwaości.....
Sylus...musi byc dobrze i tyle,trzymaj sie kochana....
Niusia...;-)....
Alicja....Ciebie ostatnio malutko....
Mamasówka....wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia....
Pati.b....spokoju i optymizmu....
Mała.....cieszę sie ze jestes....naprawde...
Wróbelek.....ja podpisze sie pod słowami dziewczyn,szpital kochana....
Mireczka,Mordoklejka,Dlaczegotak,Jezyk,Anesto,Allaa,Gabi,Also,Guska....Wam zycze wiele pociechy z Dzieciaczków no i przede wszystkim zdrówka....
Selenka,Kasiek,Aga Ir,Enka,Sylus i wszystkie dziewczynki które noszą pod serduszkiem swoje Skarby....zycze Wam zdrówka i spokoju az do rozwiązania...
Wszystkie Was ciepło pozdrawiam i mimo wszystko zycze duzo otymizmu oraz samych pięknych chwil.....

Dziewczynki dziękuję Wam za wszystko!!!!!!!!!!
Jestescie kochane......
Trzymajcie sie .......

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry