reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
tak dostaniesz
jedna saszetka kosztuje okolo 3 zl ale dziala cuda
jedna saszetka kosztuje okolo 3 zl ale dziala cuda
mała160
Fanka BB :)
Agulko AJ to ze sie nie ujawniam to nie znaczy ze mnie nie ma jestem kochana jestem caly czas tylko czasem tak ciezko jest kiedy czyta sie o kolejnym niepowodzeniu ktorejs z was i wtedy brak slow wiec chyba lepiej jest poprostu pomilczec i tak po cichutko posmucic sie z wami buziam cie goraco i tule
Niusiulku ciebie rowniez tule mocno ja sama dopiero przeszlam przez to samo mina rok od chwili kiedy moja pierwsza kruszynka odeszla ale wierze ze jeszcze sie uda nam wszystki
Taki smutny dzisiaj dzionek:-( wiec co moge dodac chyba tylko to ze mysle i jestem z wami caly czas tylko tak po cichutku
Niusiulku ciebie rowniez tule mocno ja sama dopiero przeszlam przez to samo mina rok od chwili kiedy moja pierwsza kruszynka odeszla ale wierze ze jeszcze sie uda nam wszystki
Taki smutny dzisiaj dzionek:-( wiec co moge dodac chyba tylko to ze mysle i jestem z wami caly czas tylko tak po cichutku
kaska0201
MAMA SÓWKA to już dziś ten wielki dzień
więc dla Was moje życzenia:
Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, ale gdy razem się idzie we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Wiec w dniu zaślubin życzę Młodej Parze, by życie im dało wszystko, co w darze dać może szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości.
Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, ale gdy razem się idzie we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Wiec w dniu zaślubin życzę Młodej Parze, by życie im dało wszystko, co w darze dać może szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości.
kaska0201
dobranoc
magdalenka38
Edytko - dopiero teraz doczytałam - brak słów - tule Cię do serduszka:-(
Nie mam sił na odpisywanie...
Pati - zrób betę - jak miałaś krwawienie... dla spokoju umysłu... zobaczysz czy przyrasta i będzie wiadomo...
Nie mam sił na odpisywanie...
Pati - zrób betę - jak miałaś krwawienie... dla spokoju umysłu... zobaczysz czy przyrasta i będzie wiadomo...
scarlet121
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
MAMA SÓWKA to już dziś ten wielki dzień
Dziękuję kochana ogromnie mocno:-)
Kochane Dziś Ten Dzień Jestem Bardzo Szczęśliwa Choć Już Od 5:46 Nie Śpię Ale Spałam Całą Noc Kochane Życzę Miłego Dzionka i Pewnie Jutro Się Odezwę, Bo Uzależniłam Się Od BB
Pati b. gratulują dwóch kreseczek
Mama Sówka życzę ci aby każdy spędzony razem dzień był taki jak ten pierwszy i abyście nauczyli się pielęgnowac swoją miłość, która potrafi przetrwać wszystko
a w dniu dzisiejszym kwitnij i bądź najpiękniejszą Panną Młodą na świecie:-);-);-)
i nie zniknij po ślubie jak Alicja
a w dniu dzisiejszym kwitnij i bądź najpiękniejszą Panną Młodą na świecie:-);-);-)
i nie zniknij po ślubie jak Alicja
reklama