reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati.b ogólnie to moje gratulacje z powodu 2 II, ale powinnaś pójść do lekarza, ponieważ krwawiłaś. Testy ciążowe te domowe też są oparte na wykryciu hormonu bHCG a w razie gdy ciąża ustaje (odpukać w niemalowane drewno) hormon też się jeszcze utrzymuje, bo opada powoli. Lepiej idź do lekarza, albo zrób betę podwójną. Ale wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Ola 15 bardzo dobra decyzja, mam duży szacunek do tego, bo mogło tak być, że to my byśmy nie miały domu i ile by się dało, żeby mieć mamę. Ja to bym chciała kazdej takiej osobie podziękować bo robią dużo dobrego dla takich dzieci. A znając życie to pewnie szybko po tym sama zaciążysz ;-)

Dziś bardzo smutny dzień, tak bardzo chciałabym pomóc. Normalnie co tu napisać... Jesteśmy z Tobą Edyś

Niusi@ przytulam cię mocno,też boję sie tego dnia,za miesiąc minie rok i wierzyłam że do tego dnia bedę juz miała dzieciątko ale Bóg chce inaczej.

Edytko kochana wiedziałam że sie nie poddasz,wiesz jestem o ciebie spokojna bo masz wiarę a ona da ci siłę do walki,nie wiem jaki plan ma Bóg dla was ale zobaczysz że wynagrodzi wszystko co złe.Trzymaj się kochana i nie trać nadziei:tak:

Pati.b ja tak czułam że coś się święci,po cichu gratuluję i życzę spokojnych miesięcy:tak:

A u mnie chyba znowu klapa,martwię się bo zrobiło mi się chyba jakieś zapalenie,swędzi mnie tam,mam opuchniętą pochwę i nie wygląda to ciekawie,a gina akurat teraz przez 3 dni nie ma.Robię okłady z rumianku ale czy to pomoże:-:)-(miała któraś z was coś takiego?

Ostatnia edycja:
KAROLA może spróbuj kupić "tamtum rosa' w saszetkach
mnie bardzo pomogło a już tak swędziało że nie dawałam rady wytrzymać swedzenie znikneło po pierwszym uzyciu

reklama
Ola15 gratuluje podjęcia takiej decyzji,kiedyś rozmawiałam na temat adopcji z M,miał się zastanowić ale do dzisiaj cisza.Moja siostra właśnie się stara o adopcję i wcale to nie jest tak że się czepiają szczegułow,same szkolenia nie są przyjemne ale da się przez nie przejść a przy okazji wiele nauczyć.Także trzymam kciuki jeśli już zaczniecie starania:tak:

Do góry