reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tylkona sekundkę....

MARTI, ENKa..... bardzo sięcieszę,żeu waszych kruszynek wszystko ok..;)

EDI, SYLA< AGA AJ,AGA IRl..trzymam kciuki i modlę się za WAS. wierzę,żebędzie dobrze.... trzymajcie się dziewuszki,.,,,:tak::tak::tak:
uciekam,,,, miłego klikania.......:tak::tak:

reklama
hej!!! witam sie znowu na chwilkę... edytko jestem z wami całym sercem i wiesz czuję że tam się toba dobrze zajmują i wszystko będzie w porządku. moja koleżanka jak była w 7 tc to nie było w ogóle widac pęcherzyka a za tydzień tak urusł i serduszo było wiec jak widzisz nic nie jest przekreslone. ona teraz jest już na końcówce-rodzi w lipcu :)

A u mnie... panikara ze mnie, bo teraz mnie nic nie boli, rano jeszcze troche mnie kłuło ale przeszło do południa także przepraszam że zamieszanie wokół siebie zrobiłam :-/

Dzisiaj zaliczylam kartkówe z niemieckiego, miałam tylko jedno słówko źle :-D ale nie wiem na jaką ocene bo nie oceniała tego jeszcze... jutro mam makroekonomie :-O baba oblała w poprzednim semestrze 70% studentów więc trzymcie kciuki żebym zdała jak najlepiej, bo za dwa tygdnie mam egzamin z tego i jakby mi jutro źle poszło to nie mam po co na niego iśc (dała nam dwa terminy do wyboru, ja wole ten wcześniejszy)

AgaAj myśle cały czas o was, pamiętaj u mojej koleżanki nic nie było widac a jednak teraz chłopak waży już 1700 gramów więc wszystko jest możliwe, trzeba w to wierzyc a ja wierze

buziaki dla was

Kasiek Ty burzo :-) Frnio to edzie dopiero Piorunekpo mamusi :-)
Selenka super wesci
dziewczynki kochanae 3 mam za Was bardzo mocno kciuki :*********

dziewczynki mam pytanie
czy któraś z Was miala problemy z nadpłytkowością lub odwrotnie krwi???

a ja sobie leże i leże, rozmawiam z innymi ciężarówkami, one juz na końcówkach a przed nami jeszcze tyle....
ale damy rade
jestem dzis mega zadowolona bo sama siusiam, a to w porównaniu do wczoraj wielki sukces...

cieszę się Syla ,że masz lepszy nastój. Tak trzymaj. Miałam kiedyś małopłytkowość. Dali mi mnóstwo witaminy B róznych typów i przeszło. Rzekomo stres działał na moją niekorzyść. To było po smierci mamy , a później jeszcze poronienie..
Alicjo, kochanie, jak sie czujesz w małżeńskim związku? Czujesz zmianę?
Allaa, also, wróbelku, pozdrowienia.

Dziewczynki dostałam SMS-a od Edytki jest w szpitalu bo zaczęła plamić nie wiadomo dlaczego jak się czegos wiecej dowiem to dam wam znać. Napisała że cały czas wierzy i odpoczywa dostała leki i narazie jest ok.

Gorąco pozdrawiam Edytkę i modlę się, aby wszystko było dobrze!!!

Edytko trzymaj się dzielnie!!
Syluś ja miałam małopłytkowość koło 30 tyg i lekarz chciał mnie do szpitala kłaść, jednak ja się zawziełam piłam codziennie sok z buraków, jadłam bardzo duzo warzyw i owoców i płytki mi skoczyły do góry. Chociaz nie wiem czy dieta ma na to jakis wpływ, ale mi sie wyniki bardzo poprawiły. Teraz mam wszystkie książkowe.
Selenko dziękuję!
My z M staramy się wygonić maleństwo z brzuszka, ale tylko spacerami;-);-), dziś byliśmy nad morzem pół dnia, potem na pożegnalnej pizzy a jak wróciliśmy to padłam ze zmęczenia.

reklama
alla- ale nie bralas zadnych leków? mialaś jakies konsultacje z hematologiem pytam bo znajoma ma nadpłytkowosc i wlasnie jej dzidzius umarł w 26 tygodniu:-(

Do góry