reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ALso trzymam mocno mocno mocno kciuki!!!!!
Ale fajnie!!!!! Kolejny dzieciaczek BB przychodzi na swiat!!!!!!! ;-):-D:-D:-D:-D

Alicja podejrzalam foteczki na nk, oj małżenstwo Ci sluzy!!!!! ;-)

Olcia PM a Ty czemu sie nie odzywasz do mnie???? W koncu mamy pakiet smsów za 1 gr ;-):-D

A dzis w nocy na swiat przyszły 3 yoreczki mojej przyjaciólki :-D:-D:-D konkretnie jej suczki ;-) 3 chłopaków :tak:

Also trzymam kciuki z całej siły żeby Ignaś szybko i bez problemowo pojawił się na tym świecie:tak: Boże co za radość:-D Właśnie szykuję się do kościółka więc na pewno się za Was pomodlę.
Słodziutka, Aga, Syla poproszę Bozię żeby o Was pamiętała i dała Wam siły w tym trudnym czasie.

Wszystkim kochane życzę miłego dnia:*

Ja dziś czuję się dobrze, tylko z rana troszkę muliło ale najważniejsze, że brzuszek nie boli:-D i jakoś tak się zaokrąglił, w końcu zaczynam 3 miesiąc i mam nadzieję, że najgorsze będzie za chwilę za nami.

Also, trzymam kciuki, żeby raz i dwa Ignaś był już po drugiej stronie brzuszka!! Dasz radę!!!

Also czekamy na zdjęcia Ignasia z drugiej strony:tak::tak::tak:.... już pewnie akcja porodowa trwa więc kochana oddychaj i walcz.... a my spokojnie czekamy:-D

Fajnie znowu czekać na kolejne dzieciaczki.....

Edytko, AJ, Sylwia, Aga Irl trzymajcie się dzielnie.... ja cały czas jestem z wami... nie wiem czy wam to pomaga ale sercem cały czas......

miłej niedzieli słoneczka

Marti ale dużego bobaska masz..... niech brzusio rośnie:-)

No jak fajnie się dzień zaczna!!!!!!!!!!!!

Also chyba Ci wykrakałam w myślach ten poród. Powodzenia, e-ciocie czekaja na Ignasia z otwrtymi ramionami!!!!!!!!!!!!!! Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a my dzis wstalismy i zorientowalam sie ze mi tabletek nie starczy do nast wizyty musze isc w srode po recepty i niestety ale pokazac mu wykres skurczy boje sie ze mnie wezmie do szpitala a tego chyba nie dam rady wytrzymac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale dla dobra dziecka wszystko zniose przecie, tylko tak sie boje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam obsesje na tym punkcie!!!!!!!!!!!!!! Cały czas myślę, czy nie urodzę za chwilę, że jeszcze nic nie kupiłam i w ogole!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Wróbelku ale jeśli będzie potrzeba iść do szpitala to nie czekaj.... niech maleństwo posiedzi w brzuszku jeszcze z 6 tygodni....
ale najważniejsze to abyś odpoczywała.... a więc życzę ci słodkiego lenistwa:-D

Ja zrobiłam w końcu małe postanowienie ale narazie ciiiiii bo mój M o tym nie został poinformowany.... mam nadzieję że znajdzie pracę i wszystko się ułoży.....

reklama
Wiem Alutak wiem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tak się stresuje, a to nie jest dla dz\iecka dobre

Chwilowo zmykam bo M nie wie jak pokroic miesko na gyros musze mu pomoc buuuuuuuuu

Do góry