reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam nadzieje Aga naprawde bo naprawde zaslugujesz na swoje szczescie. Po porodzie sobie odbijesz, bedziesz szalec a teraz lez, odpoczywaj i niczym sie nie martw, bedzie dobrze, trzymam kciuki

reklama
Edytka, Syla, Aga Aj , Aga Ir. zobaczycie będzie wszystko dobrze w końcu musi być dobrze ... cały czas się modlę za Was wszystkie...
Pozdrawiam Wszystkich

Edytko, kochana myślę o Tobie.

Aga_Irl, mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Moja koleżanka mniej więcej w tym samym czasie też miała skurcze i najprawdopodobniej były one spowodowane tym, że właśnie dziecko obróciło się już do wyjścia. Miesiąc leżała, a potem urodziła w terminie. Mam nadzieję, że Ty też dotrwasz do terminu. Buźka.

also wierze ze dotrwamy:)
mnie tez zdziwilo ze w ciagu 2 dni wlasciwie tak szybko dziecko zmienilo pozycje ale szczerze mowiac nie wiem na jaka:(zreszta wazne ze siedzi w srodku:):):)

Witam się po wizycie.
Widzę,że już wiecie o Edi i Syli więc sie nie powtarzam. U Edytki będzie dobrze, wierzę, plami coraz mniej, w sumie malutko, jest pod dobrą obserwacją, więc spokojniejsza. Lekarka ją uspokoiła, że wcale nie będzie konieczne leżenie z tyłkiem w górze, jeśli sie dobrze zagnieździło, to sie nie odgnieździ. rzekomo. I w to chcę wierzyć.
6 godzin w aucie, nawet w pozyzcji prawie leżącej to za wiele, brzuch mi twardniał juz przy końcu. Ale..warto było.
Lekarka super. Wizyta trwała godzinę. Zbadała, obejżała, spisała zalecenie na 4 tygodnie po porodzie aż, co do leków. Zastrzeżeń do porodu naturalnego nie ma, muszę jeszcze tylko iśc do kardiologa i zrobić echo serca, bo mam wypadanie zastawki dwudzielnej od wczesnych lat młodości.
Magdusia kopała całą drogę , a przy Pani doktor spała jak suseł, leniuszek.
Nie wolno mi tylko przenosić ciązy według niej, max 38-39 tydzień poród. Wywołany lub ostatecznie cesarka. Mam mieć kontrolowane przepływy i łozysko, aby się nie zdążyło zestarzeć, cokolwiek to nie znaczy.
Z cukrzycą nie jest tragicznie, w sumie to nie cukrzyca a nietolarancja glukozy, więc dieta i glukometr. I wizyta u diabetologa.
Naprawdę jestem zachwycona wizytą. Jakby ktoś potrzebował dobrego Endokrynologa i nie tylko, bo Pani ogólnie zajmuje sie leczeniem bezpłodności i planowaniem rodziny to polecam.
Dziekuję za wszystkie eski, kochane jesteście. Pójde się położyć. Wstałam przed 6 rano..

Aga Irl, cieszę się, myslałam dziś o Tobie.

Selenko super wieści, wiedziałam, że będzie dobrze!!!!!!!!!!!!

Aga Ir trzymam kciuki za was

Słodziutka kochana moja myślę o was i wiem, że będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!

Aguś AJ o was też myślę cały czas i wiem, że wszystko jest ok

Ja oczywiście leżę, a Artur prasuje body w rozmiarach od 60 do 68 hihihi

Also i Alla kurcze lada chwila będziecie tulić wasze maleństwa!!!!!!!!!! Pozazdrościć Trzymam kciuki za szczęśliwe i szybkie rozwiązanie Buziaki

Dziewczynki dostałam SMS-a od Edytki jest w szpitalu
Edytko ja ciągle wierzę.

witajcie kochane.mąż dostarcyl mi lpatopa z internetem, ale slabo chodzi wiec nie nadrobie zaleglosci.
i nas kiepsko, mam azpalenie nerek, .
Biedactwo trzymaj się i szybko do Nas wracaj.

nie smece juz 3mam kciuki za wszystkie dziewczynki i mysle o Was cały czas
Mam nadzieje, że wieczór będzie lepszy :tak::tak::tak:

no witam sie
przepraszam was kochane ale znow w szpitalu bylam dzis mnie wypuscili:
Uważaj na siebie kochana, cieszę się że już dobrze.

Lekarka super. Wizyta trwała godzinę. Z
No to super, że wizyta udana:tak::tak:

Ja oczywiście leżę, a Artur prasuje body w rozmiarach od 60 do 68 hihihi
Zazdroszczę ;-);-)Ja dziś w sklepie nie mogłam oderwać się od ubranek dziecięcych :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry