reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki dostałam SMS-a od Edytki jest w szpitalu bo zaczęła plamić nie wiadomo dlaczego jak się czegos wiecej dowiem to dam wam znać. Napisała że cały czas wierzy i odpoczywa dostała leki i narazie jest ok.

reklama
witajcie kochane.mąż dostarcyl mi lpatopa z internetem, ale slabo chodzi wiec nie nadrobie zaleglosci.
i nas kiepsko, mam azpalenie nerek, wczoraj przezylam koszmar, cewnikowal mnie bo nie moglam sikac. dostaje dozylnie antybiotyki i mase innych lekow.porobili mi milion badan, no i leze. dzis rano poszlam siusiu i pojawila se krew.ja cala w panice odrazy w ryk, wezwali lekarza a to z cewki moczowej na szczescie.
zrobili mi posiew z szyjki i zobaczymy co uhodują.mam sczerze dosyc ale wierze ze sie uda. felerny 24 tydzien-(
edycia pisala ze jakis maly krwwiaczek 4mm i moze stąd ma krwawienie.
buzziaki iblagamy o modlitwe a nas....

Witam
EDI AGUŚ ANDZI 3mam mocno kciuki

Syluś fajnie ze sie odezwałaś biedulko moja myśle o Was dziewczynki cały czas

a ja mam dziś siwetny dzień wczoraj była impreza 11 osób na naszych 34m2 szok ale było fajnie M brat zrzucił mi z kanapy tel i go szlak trafił wiec nie mam w ogóle kontaktu ze światem musze go zanieść do serwisu jest jeszcze na gwarancji prawdopodobnie poszło coś przy wejściu do ładowania :-((( jakby tego było mało zatrzymała mnie dziś policja na szczeście nie dali mandatu M robi tylna klape i mi tablice zdjal i polozył na desce z tyłu auta i panu policjantowi sie nie spodobało ale na szczescie był mily wrrrr szlak mnie zaraz trafi a dzis znowu goście już mi sie odechciało wszystkiego:-(((

nie smece juz 3mam kciuki za wszystkie dziewczynki i mysle o Was cały czas

no witam sie
przepraszam was kochane ale znow w szpitalu bylam dzis mnie wypuscili:(w czwatrek rano niestety zemdlalam i zaczelam znow plamic na brazowo a ze my konflikt serologiczny mamy to musialam jechac....mialam skurcze i zostawili mnie na obserwacji...porobili badania wszystko ok usg tez tyle ze od wtorku do czwartu dziecko zmienilo pozycje tyle stwierdzili.....na razie skurcze przeszly i mam nadzieje ze tak szybko znow sie nie pojawia i dotrwamy jakos do terminu....kazali odpoczywac ,nie chodzic duzo ,nie dzwigac no i oczywiscie zero sexu....
pozdrawiam was bardzo serdecznie i dziekuje za pamiec
nie doczytam zaleglosci niestety ale trzymam za wszystkie kciuki:)

No widzisz 7 miesiac jeszcze z miesiac choc wytrzymaj i bedzie ok. A ja myslalm ze jak mina te twoje pierwsze tygodnie to juz bedzie z gorki, kurcze a tu biedna musisz teraz sie martwic. Mam nadzieje ze wszystko sie wyciszy i teraz juz bedzie ok. Ale na konflikt cos dostajesz chyba co??

reklama
tak tak dostaje anty D zawsze:) na szczescie te krwawienie to z jakiegos naczynka w pochwie chyba bylo ....wszystko jest ok i z lozyskiem i wogole i zadnych przeciwcial nie znalezli na szczescie....dali mi zastrzyki z hormonow na rozwoj pluc u malenstwa wiec juz jakas ochrona jest w razie co:) ja sie tak zbytnio staram nie martwic bo stres dobrze nie wplywa na te sytucje:) bedzie dobrze:) dotrwamy do teminu zobaczysz:)

Ostatnia edycja:
Do góry