reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sny sa po to by nas kusic, sny do grzechu chca nas zmusic, sny sa w raju on w lozeczku, wiec snij o swoim KOTECZKU.
2djrnd0.jpg

reklama
Sylwia bardzo mi przykro z powodu Aniołka znajomej-
[*]
[*]
Mi płytki spadły do 120 tys, a dolna granica to 140 tys. Gin dał mi skierowanie do szpitala, miejsce było dopiero za tydzień, bo nie uznali tego za nagły przypadek, ja po tyg powtorzyłam badanie i było juz 140 tys więc lekarz kazał tylko je kontrolować co tydzień. Teraz mam 163 tys.

witam dziewczynki,

Edytko, AgaAj, Syla, AgaIrl jestem cały czas z Wami myślami. Musi wszystko wyjsc na prosta.

ja odebralam wyniki i martwi mnie toxo. IgG (przeciwciała) mi wzrosły. W grudniu miałam 126 a teraz 150 .... :confused: wysłałam wyniki do ginka i czekam na opinie. IgM cały czas ujemne.

Cześć dziewczyny

Ja całym serduchem z wami w każdej chwili.....
Trzymam kciuki za wszystkie maleństwa, te malutkie fasolki i te urośnięte gotowe do rozpakowania....

Naprawdę mam nadzieję że wszystkie maleństwa pozostaną w brzuszkach aż do 40tc....

Jestem troszkę zmęczona bo byłam u rodziców.... fajnie bo i rybki połapałam i grilla zrobiliśmy.... taki rodzinny dzionek...

pozdrawiam was serdecznie

dobranoc dziewczynki

EDYTKO AGUNIA AJ TRZYMAM KCIUKI!!!

selenko masz super lekarza!!! fajnie ze wizyta ok!!! buziaki

aga irl sylka trzymam mocno kciuki!!!!dacie rade dziewczynki!!! a maluszki niech siedza jeszcze w brzuszkach !!!

kasiu wrobelku wam tez juz malutko zostalo!!! buziaki

martii enka super ze dzidziole tak pieknie rosna ,,,,

kingus u Ciebie suwaczek pedzi do przodu ...łał dopiero co byly dwie krechy .... Supcio!!!

alla also guska dilajla czekamy na Wasze maluszki!!! buziaczki od e-cioteczki

pozdrawiam Wszystkie i zycze udanej i pieknej niedzieli

Uciekam spac ...chociaz dopiero co wstalam spalam od 19-nastej BUZIAKI W PYZIAKI !!!

Dziewczyny, wody mi odeszły, jadę do szpitala. Pomódlcie się za mnie, bo chyba się boję. Buziaki.

also..mi jak odeszły wody o 5 rano, to o 13:46 juz wiki była na świecie....Also trzymam kciuki za WAS :-)

reklama
Heh wiedziałam kiedy wejść,,heh... ALSO trzymam kciuki, teraz to Ty napewno z Ignasiem wrócisz..;):-D:-D:-D:-D

Alicja witam.....ty kochana zabieraj siędo pracy nad maluszkiem,, ślub był. gdzie suwaczek........~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ja Ci wysyłam a Ty marnujesz,, heeheh, nie ma lenistwa.....:-D:-D:-D:-D:-D

Syla.... ja też miałam małopłytkowość ok 21 tyg...... były poniżej normy,,,, nic nie brałam.. same skoczyły do góry ,, a za to anemia się przyplątała.....:tak::tak::tak:... moja lekarka mowi ze tak w ciąży sie zdaż ze nagle spadnie albo wzrosnie bez przyczyny a na nastepnych wynikach nie ma śladu...... czyli tak jak u Alli...

ALla to teraz na Ciebie czekamy..;) potem Dilajlla......Selenka na koniec czerwca niech się szykuje........ z Pixelką,,,, potem wróbelek i może ja,,,,,,:-D:-D

EDI,SYLA, AGa IRL. aga aj,, JESTEM Z WAMI CAŁYM SERCEM....:tak::tak:TRZYMAJCIE SIĘ, JA SIĘ POMODLĘ..

RESZTĘ DZIEWCZYNEK POZDRAWIAM I ŻYCZĘMIŁEGO DNIA.....

UCIEKAM , BO MOI CHŁOPAKI ZARAZ WRÓCĄ ZE SPACERKU Z PSEM I MNIE POGONIĄ:-D:-D:-D:-D

BUZIOLE:-D:-D:-D

Do góry