reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
patrzę na Wercię - zasnęła po całym dniu wariacji i tak się zamyśliłam, dziś byłoby już 15 tyg. jakoś mnie naszło na dziwne myśli czy miała by brata czy siostrę czy dzidzia byłaby do niej podobna już nawet imiona były wybrane

ide spać może przyśni mi się mój aniołek
trzymajcie się wszystkie kochane dziewczynki
dobranoc

Agnieszko Aj i Edytko cały czas mam Was w mojej glowie jakbym chciała żeby wszystko było ok, zresztą jak widzę nie tylko ja pozdrawiam Was serdecznie i mogę tylko trzymać za Was kciuki. Życzę Wam siły kochane.
Kinguś i Marti świetnie że Wasze maluszki mają się dobrze.
Wróbelku wypoczywaj jak najwięcej i nie szalej.
Enka dobrze że wirusek Ciebie i maleństwo opuszcza.
Aga ir co u Ciebie? Daj znać.
Kaska miłych snów.
Syla życzę zdrówka.
Selenko więcej optymizmu.
Allaa ale Kubuś rośnie no i dobrze.
Motyl piękna fotka.
Wszystkie dziewczyny pozdrawiam i mam nadzieję że jutro będzie lepsze dla Wszyskich

Dobry wieczór kochane.
Edytka w domku, poleguje. Musi duzo przemyśleć, dajmy jej czas. Oczywiście zawsze o was mysli, jak to ona.
Jutro wcześnie muszę wstać więc juz się położę. Muszę pojechać aż pod Poznań, dokładnie 168 km. Tam przyjmuje moja Pani endokrynolog i jutro ważna wizyta. Musi mnie zbadac i powiedzieć czy wolno mi rodzic siłami natury czy raczej cesarka mnie czeka. Dam znać po powrocie.
Wizytę u diabetologa mam w poniedziałek. Póki co wprowadziłam sobie dietkę i unikam cukrów prostych. Mam nadzieję,że będzie dobrze.
Dzięki za słowa otuchy.
Trzymajcie się kochane.
Marti83, bardzo się cieszę.
Dobranoc.

Biedna ta nasza Edzia, ale wiem, że tym razem bedzie ok Po prostu musi byc ok i nie dopuszczam innej mysli do siebie!!!!!!!!!!!!!!!

Selenko, bedziesz calkiem blisko mnie, ale pewnie z drugiej strony Poznania, Ja mieszkam ok 80 km na zachod od PO jak co to wpadaj ;-):-D:tak:!!!!!
Powodzenia na wizytkach i nie zycze ci cc bo mowia, ze porod naturalny moze jest gorszy, ale zaraz po zakonczeniu porodu jakos tak lepiej, a po cc ponoc nie za fajnie, ale ja nie wiem nigdy nie rodzilam ;-):-D:-D:-D

Ja tez juz ide ny:-Dny Buziam was papapa

Babyboomki R się jeszcze kąpie, komputer był włączony.
Więc piszę.
Przyjechali ludzie z firmy kuzyna R i zapragnęli iść do KASYNA :-D
Dopiero wróciliśmy, wygrałam 50 zł :-p:cool2::-D:sorry2::eek::rofl2::rolleyes::huh::zawstydzona/y::-)

Padam na pyszczek i wysyłam do Was wibracje, aby przyjemne sny się śniły :-)

Edytka, Aga_AJ, modlę się za Was i Wasze maluszki, zresztą za wszystkie dziewczynki z naszego forum.

Marti, wspaniała wiadomość! Nawet nie wiesz jak się cieszę, Twój przypadek daje dużo nadziei i optymizmu w trudnych momentach.

Alla, cieszę się, że z Kubusiem ok. Widzę, że jedziemy na tym samym wózku, wszystko pozamykane a my już chcemy i możemy rodzić. Mi został dokładnie tydzień do terminu i mam nadzieję, że urodzę w ciągu tego tygodnia, bo inaczej to chyba oszaleję.

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam i życzę miłego dnia i weekendu.

reklama
Witam w sobotę
. Normalnie oszaleć idzie, mam nadzieję, że urodzę do terminu, bo inaczej to naprawdę zwariuję.
Trzymaj się

Ja dzisiaj całe przedpołudnie jeździłam po szkołach z dokumentami...W szpilkach i garniturze..W ten upał..Aż mi się odciski porobiły na palcach...
Trzymam kciuki za pracę;-);-)

Kinguś jakie miłe informacje po wizycie... najważniejsze że maleństwo jwst zdrowe.... i serduszko pięknie bije... a tobie może przydałoby się więcej odpoczynku?
Właśnie się zdziwiłam bo ginka nie kazała cały czas leżeć tylko polegiwać i 2 spacery po 45 minut.

u mnie po staremu, wszystko się sypie, nie bardzo wiem na czym się skupić
Trzymaj się

M wcześniej wrócił z pracy kupił popcorn do mikrofali, wypozyczyl kilka filmikow............
Super :-D:-D

No i najważniejsze, byłam na usg !!! Nie wiedziałam, że to takie przeżycie. Ze strachu wolałam nie myśleć za dużo o dzidzi, ale chyba w końcu moge... Ma 61mm i wszystko super.
Super :-):-):-):-)

Wróbelek.....mam usg we wtorek 12 maja na 18.......to mój sadny dzien....nie mam wielkich nadzieii....ale.....
Ja ciągle wierzę

Umowilam sie na srode do mojej gin... Ostateczna jej decyzja czy daje nam swoje blogoslawienstwo czy nie.... :sorry2:
I moze jeszcze bysmy spróbowali w tym cyklu...... :cool2:
Będzie dobrze ;-);-)

Kochane informuję, że dziś bylam na usg. Maluszek ma 2,08 cm i odpowiada wymiarami swojemu wiekowi, serduszko bije:)
Super :-D:-D:-D

Ja jestem po wizycie.Kubuś wazy 3200, lekarz powiedział, że do 3800 dociągnie:szok::szok::szok::szok:.
;-);-);-);-)

Y,
Edzi bedzie troszke mniej na BB !!!!
trzymamy kciuki Edytko i jestesmy z Wami ...BUZIAKI
Edytko trzymaj się

Tam przyjmuje moja Pani endokrynolog i jutro ważna wizyta. Musi mnie zbadac i powiedzieć czy wolno mi rodzic siłami natury czy raczej cesarka mnie czeka. Dam znać po powrocie.
Czekamy na wieści

Przyjechali ludzie z firmy kuzyna R i zapragnęli iść do KASYNA :-D
Dopiero wróciliśmy, wygrałam 50 zł :-p:cool2::-D:sorry2::eek::rofl2::rolleyes::huh::zawstydzona/y::-)
Gratuluję ;-);-)

Do góry