Alicja1985
Fanka BB :)
Marlenko jak mozesz to przekaz Edytce ze my tez jestemsy z nia calym serduszkiem i wierzymy
\]Aga Aj kochana mysle o Tobie :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marlenko jak mozesz to przekaz Edytce ze my tez jestemsy z nia calym serduszkiem i wierzymy![]()
Dokładnie wiecej takich wiesci i gratulacje dla przyszłej mamy niech fasolka rosnie i foka u Ciebie w brzuszku:-)Kochane informuję, że dziś bylam na usg. Maluszek ma 2,08 cm i odpowiada wymiarami swojemu wiekowi, serduszko bije![]()
Trzymaj się. Normalnie oszaleć idzie, mam nadzieję, że urodzę do terminu, bo inaczej to naprawdę zwariuję.
Trzymam kciuki za pracę;-);-)Ja dzisiaj całe przedpołudnie jeździłam po szkołach z dokumentami...W szpilkach i garniturze..W ten upał..Aż mi się odciski porobiły na palcach...
Właśnie się zdziwiłam bo ginka nie kazała cały czas leżeć tylko polegiwać i 2 spacery po 45 minut.Kinguś jakie miłe informacje po wizycie... najważniejsze że maleństwo jwst zdrowe.... i serduszko pięknie bije... a tobie może przydałoby się więcej odpoczynku?
Trzymaj sięu mnie po staremu, wszystko się sypie, nie bardzo wiem na czym się skupić
SuperM wcześniej wrócił z pracy kupił popcorn do mikrofali, wypozyczyl kilka filmikow............
Super :-):-):-):-)No i najważniejsze, byłam na usg !!! Nie wiedziałam, że to takie przeżycie. Ze strachu wolałam nie myśleć za dużo o dzidzi, ale chyba w końcu moge... Ma 61mm i wszystko super.
Ja ciągle wierzęWróbelek.....mam usg we wtorek 12 maja na 18.......to mój sadny dzien....nie mam wielkich nadzieii....ale.....
Będzie dobrze ;-);-)Umowilam sie na srode do mojej gin... Ostateczna jej decyzja czy daje nam swoje blogoslawienstwo czy nie....
I moze jeszcze bysmy spróbowali w tym cyklu......![]()
SuperKochane informuję, że dziś bylam na usg. Maluszek ma 2,08 cm i odpowiada wymiarami swojemu wiekowi, serduszko bije![]()
;-);-);-);-)Ja jestem po wizycie.Kubuś wazy 3200, lekarz powiedział, że do 3800 dociągnie.
Edytko trzymaj sięY,
Edzi bedzie troszke mniej na BB !!!!
trzymamy kciuki Edytko i jestesmy z Wami ...BUZIAKI
Czekamy na wieściTam przyjmuje moja Pani endokrynolog i jutro ważna wizyta. Musi mnie zbadac i powiedzieć czy wolno mi rodzic siłami natury czy raczej cesarka mnie czeka. Dam znać po powrocie.
Gratuluję ;-);-)Przyjechali ludzie z firmy kuzyna R i zapragnęli iść do KASYNA
Dopiero wróciliśmy, wygrałam 50 zł:-)