reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzięki enka za odpowiedz, chyba macie racje ja za dużo myśle i kombinuje.... kurcze chyba se kupie maszyne do usg :/

reklama
dziękuję że jesteście.... ale ja was ostrzegam ze mną to tak zawsze jest za dużo kombinuje i sama chyba sobie problemy stwarzam....wracam juz do kucia i czekam na znak zycia od edytki

Kochane informuję, że dziś bylam na usg. Maluszek ma 2,08 cm i odpowiada wymiarami swojemu wiekowi, serduszko bije:)

oby tak dalej:tak::tak: a strasznie się bałam bo objawy mi ustąpiły:confused:

Bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze z Fasolką!!!!!

A to dla wszystkich Dziewczynek na poprawienie humoru :-)
[video=youtube;25jSgKRWAX8]http://www.youtube.com/watch?v=25jSgKRWAX8&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
Edytko, Aguś myslę o Was cały czas.Wierzę nadal i modlę się za Was podczas moich bezsennych nocy.
Syluś przykro mi z powodu nerek.Dobrze, że jesteś w szpitalu, tam się Tobą zajmą, ale kurcze ile Ty się biedna nacierpisz.......
Selenko juz jesteś tak bliziutko, będzie wszystko ok.
Marti super wieści, bardzo się cieszę:-):-):-).
Ja jestem po wizycie.Kubuś wazy 3200, lekarz powiedział, że do 3800 dociągnie:szok::szok::szok::szok:.Na razie mu się do mnie nie spieszy, wszystko szczelnie pozamykane:-:)-:)-(.
Pozdrawiam Was serdecznie

Enka i Marti cieszę się, że widziałyście wasze maleństwa, i że z nimi wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aguś AJ więc do wtorku jeszcze dużo czasu!!!!!!!!!!!!!!!! Ja wierzę, że będzie dobrze!!!!!!!!!!

Buziole dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witaski i dobraoc

enka super dzidzius juz spory ....

kinus super wiadomosci

alla kubus kawal chlopa ...czekamy razem z Wami

AGUNIA AJ my wierzymy!!! trzymaj sie !!!

syla czaekamy na Was !!!!

wrobelek oszczedzaj sie !!! jeszce troszke ...a otem z gorki

aga irl \????? odezwij sie....podpisz liste obecnosci

martii CUDOWNA WIADOMOSC \!!!! GRATULACJE JA WIERZYLAM !!!

WIADOMOSC OD EDYTKI !!!!
CALYM SERCEM JESTEM Z KAZDA Z OSOBNA ALE NIE DAM RADY,

Edzi bedzie troszke mniej na BB !!!!
trzymamy kciuki Edytko i jestesmy z Wami ...BUZIAKI

Ostatnia edycja:
Do góry