reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam kochane

Edzik dużo dziewczyny pisały już ciepłych słówek do ciebie, wiem, że dbasz o siebie, postaraj się czymś zająć, może poczytaj książki (ale takie polecone przez kogoś, co wciągają). Wierzę, że będzie dobrze. Duży buziak dla ciebie i przytulaski nasza ty ostojo kochana! Masa kciuków zaciśnięta za Tobą i Aguś aj za Tobą też!!!!

Ja tylko chciałam napisać, że troszkę mi przeszło i jem lekkie rzeczy ( okazało się, ze znalazłam trochę fajnych rzeczy do jedzenia przy rotawirusie np. jabłka pieczone czy kisiel) a dziś ziemniaczki i gotowany kurczaczek mniam,jak dobrze się najeść.

No i najważniejsze, byłam na usg !!! Nie wiedziałam, że to takie przeżycie. Ze strachu wolałam nie myśleć za dużo o dzidzi, ale chyba w końcu moge... Ma 61mm i wszystko super. Tylko spał i ciągle musiałam się obkręcać i kaszleć i nawet poskakać. Ale pomachał mi rączką, i pogestykulował. Chyba jeszcze nie wierzę, powoli to do mnie dochodzi...

reklama
Wróbelek.....mam usg we wtorek 12 maja na 18.......to mój sadny dzien....nie mam wielkich nadzieii....ale.....
Przesyłam Wam pozdrowienia od Sylwi.....bidulka ma zapalenie nerek....
Enka....gratuluje super wiesci
Edytko...wielkie przytulaski.....
Selenko....nie martw sie na zapas....!!!i proszę o choć ciut optymizmu....

Witam
Wrocilam z pracy, pies wysikany, sosik z mięska gotuje sie a ja nareszcie mam chwile

Edytko... Ty wiesz.... Mam Cię w serduszku Kochana....
Agus Kusicielko dużo siły Ci zycze i wiary ze bedzie dobrze... Bo bedzie, zobaczysz!

Umowilam sie na srode do mojej gin... Ostateczna jej decyzja czy daje nam swoje blogoslawienstwo czy nie.... :sorry2:
I moze jeszcze bysmy spróbowali w tym cyklu...... :cool2:

Witam was!!
potrzebuje pomocy, rady albo czegokolwiek.
boje się że jestem w ciąży pozamacicznej bo boli mnie jajnik, kłuje dosyc i przeszkadza, nie jest to mocny ból ale taki dziwny... jak któraś była w ciązy pozamacicznej to prosze napiszcie mi jak to przebiega... boję się :-(

Witam was!!
potrzebuje pomocy, rady albo czegokolwiek.
boje się że jestem w ciąży pozamacicznej bo boli mnie jajnik, kłuje dosyc i przeszkadza, nie jest to mocny ból ale taki dziwny... jak któraś była w ciązy pozamacicznej to prosze napiszcie mi jak to przebiega... boję się :-(

spokojnie :tak:;-) nie sadze, zeby byly to objawy ciąży pozamacicznej, bardziej wskazuje mi to na zagnieżdżenie sie Dzidziusia albo objawy nadchodzącej @ :wściekła/y:

tylko że mnie boli tylko z jednej strony-prawej... mam nadziję że to nic poważnego... może to @ bo jeszcze mnie nie bolą cyce więc pewnie nici z dzidziusia w tym cyklu

Pati ale jak jajeczko zostanie zapłodnione w jajniku to musi potem powędrować do macicy i dlatego może boleć, albo przy @ też może boleć szczególnie, że po poronieniu miesiączki się chrzanią, TY NIE MYŚL TYLE!!! Moja znajoma miała (ciąży się nie spodziewała bo miała spiralę) to się skręcała z bólu, nie była w stanie chodzić

reklama
nigdy przed @ mnie tak nie bolało ale kto wie... czemu ja mam zawsze pod górkę :/

dołączam się do pytania co z edytką? martwie się o nia..
aż mi głupio ja tu o sobie marudze a eydtka co ma powiedziec? :( wstyd mi teraz...

zmykam do książek chociaz to kłucie nawet w nauce mi przeszkadza...

Do góry