reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Motylku gratuluje grzecznej córeczki:-)
a u mnie @ rozkręciła się na dobre teraz na nią narzekam bo jest gorzej niż za pierwszym razem ale to może ze stresu bo w pracy nerwy:angry:
Pozdrawiam Was wszystkie

martusionek, u mnie podobnie jak u ciebie było....pierwsza@ 3 dni plamień zaledwie....ale druga sobie odbiła, 6-7 dni mega krwawienia, a potem były staranka i II wiec jeśli planujecie staranka to trzymam kciukaski :-)

martusionek, u mnie podobnie jak u ciebie było....pierwsza@ 3 dni plamień zaledwie....ale druga sobie odbiła, 6-7 dni mega krwawienia, a potem były staranka i II wiec jeśli planujecie staranka to trzymam kciukaski :-)

nie narazie staranek nie bedzie bo musze zbić te horlene TSH jak zbije to wtedy dopiero ale mam nadzieje ze ten endo ginekolog mi pomoże i nastepna ciąża zakończy się po 9 miesiącach:-)

ja miałam badania bardzo dorte tsh 1,09 ft3 i ftt tez w normie dla ciężarnych więc po 2 @ pobiegłam na wizyte do 2 róznych ginów, przejrzeli wszytko i stwierdzili, ze jak sie uda to "plakac nie bedziemy" .... i lekarz mnie umówił na usg za 2 mies i zobaczyłam juz swoje maleństwo....ech aa ten strach....teraz juz nic z tych uczuć we mnie nie ma...teraz sie boje porodu heheh

Witam sloneczka

Edi kochanie nic sie nie stało obiecuje dziewczynki ze w poniedizałek najpozniej wysle aniołki teraz nie mam czasu a jutro watpie ze zdaze ale moze sie uda

PM wszystkiego najnaj naj lepszego i spełnienia najskrytrzych marzeń :-) ... juz niedługo ślbu stresik już jest czy jeszcze nie? buziolki

Kingus slicny przusio

mialam cos jeszcze napisac i mi z łepetynki uciekło

Byłam dzi u lekarz powiedział ze wg niego wyniki ok ale dobrze by było zbić troche tsh 2,933 niby w normie ale wiedomo jak to dr powiedział do rozrodu za wysokie i dał skierowanie do endokrynologa. . . . szczerze to ja mam juz dosc lekarz przez ostatni rok odwiedziłam tylu lekarzy ze niejheden człowiek przez całe życie u tylu nie był buuuuuuu no wiec 5 czerwca mam wizye i zobaczymy dr powiedział ze na jego oko to gin bedzie mial tu o wiele wiecej do powiedzenia ze to bardziej sprawy ginekologiczne maja na to wszystko wpływ i ze mam jak najszybciej hormony zrobic

no to chyba tyle M ma dzis urodzinki 30ste i ma doła i focha na wszystkich ze jest stary iw wogole a jeszcze tesciowa ostatnio wyjechała z hasłem ze jak to ona moze miec takie stare dzieci przeciez ona jest taka młoda hihihi to M prawie spazmów dostał ;-)

buziam Was wsztystkie odnonie lep[ienia pomysły mi sie podobaja dilajla mi inspiracji szuka ;-) dziekuje

moze uda mi sie zajzec pozniej pappa

ja miałam badania bardzo dorte tsh 1,09 ft3 i ftt tez w normie dla ciężarnych więc po 2 @ pobiegłam na wizyte do 2 róznych ginów, przejrzeli wszytko i stwierdzili, ze jak sie uda to "plakac nie bedziemy" .... i lekarz mnie umówił na usg za 2 mies i zobaczyłam juz swoje maleństwo....ech aa ten strach....teraz juz nic z tych uczuć we mnie nie ma...teraz sie boje porodu heheh

zobaczysz Pixella bedzie dobrze życzę ci szybkiego i bezproblemowego porodu już nie wiele Ci zostało:-)
ja mam TSH 5,7 wiec za wysokie :-( szukałam ginekologa który byłby odrazu endokrynologiem i znalazłam teraz czekam aż 2 się skończy i mam nadzieję ze się mną odpowiedni zajmie w internecie ma dużo pochlebnych opinii więc zobaczymy tak bardzo bym chciała chociaż na Boże Narodzenie uslyszec bijące w sobie nowe serduszko...

martusionek...napewno, zobacz jak selence dobrze idzie....a tez szybciutko II sie doczekała....a z tarczyca nie przelewki, koniecznie trzeba wyleczyc by nie stracic ciazy ponownie

niusi@ widze, ze i ty tsh musisz zbijac....trzymam kciuki by szybko poszło....i by to był jedyny problem

Witam,
Edytko projekty cały czas czekam na wyniki jeden malutki przeszedł, ale to płoteczka wiec nie ma się czym chwalić.
Co do lekarza to dostałam tabletki teraz czekam na 3@ i będe brała... po ostatniej stracie zaraz będzie 5 miesięcy a ja miałam dopiero 2@ wiec już samo to nie jest prawidłowe, pod koniec 3 cyklu tabletkowego mam zgłosić się do lekarza i wtedy zobaczymt co pokarze USG....
wiec pozostaje mi tylko czekanie
pozdrawiam i składam życzenia spełnienia marzeń dzisiejeszej jubilatce

reklama
Cześć dziewczyny, melduję że żyjemy i mamy się dobrze. niestety nie nadrobię tego co piszecie ale myślę o Was często i przytulam do serduszka wszystkie aniołkowe mamy i głaszczę brzusie wszystkich zafasolkowanych, niech dzieciaczki rosną zdrowo.

Buziaki

Do góry