reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
EDYTKA ty wiesz że my tu wszystkie trzymamy kciuki i wierzymy
domyślam się że nie jest Wam teraz łatwo

ja się juz pożegnam za dużo tego wszystkiego dla mnie

Motyl serduszko nie bije. Jak doczytałaś. A zdjeciem kruszynki jak najbardziej możesz się pochwalić. Forum jest dla wszystkich a przede wszystkim dla Nas. Takie życie - jedno się rodzi drugie odchodzi.

Edytko kochana - po prostu trzymaj się. Masz rację takie życie tylko dlaczego jest ono tak często niesprawiedliwe.

Ostatnia edycja:
Edytko, wiem, że wieści nie są najlepsze i ciężko pocieszać w takiej sytuacji, ale czasami to co niemożliwe staje się możliwe. Póki co jesteś w ciąży i miejmy nadzieję, że się uda. A ginka nie mówiła, że masz leżeć? Może powinnaś, może wtedy będą większe szanse na donoszenie? Kiedy teraz masz następną wizytę?

A ja dzisiaj jakaś jestem nerwowa. W ogóle to już nerwówkę miałam, bo mały się praktycznie dzisiaj nie rusza. Brzuch mam prawie cały dzień napięty, szczególnie na dole. Krzyż mnie od czasu do czasu pobolewa. Nie wiem, może wreszcie się coś zaczyna dziać, ale ja oszaleję chyba, jak to moje dziecko będzie mnie tak straszyć.

Witajcie

Edytko serduszkiem razem cały czas z tobą i Wiesiem.... nie będę ci pisała o nadziei bo wiesz..... życzę ci z całego serca aby maleństwo mimo złych rokowań nie poddało się.... przytulam mocno....

Aga Irl też ładnego stracha nam napędziłaś.... jak się czujecie... odpoczywasz?????

dziewczyny pozdrawiam was serdecznie i czekam na rozpakowywanie....
u mnie nic nowego
nudne życie z nerwowym M w domu....

pa

Edyta to ciężka sytuacja wiem ale nie poddawaj sie jeszcze bo moze tak jak łozysko sie przemieszcza tak i pęcherzyk sie przemieści w dogodniejsze miejsce?a serduszko z tego co słyszałam to i w 7 tyg moze zabic a ty jeszcze wczesniejsza ciaze masz ,prawda?

reklama
wita

edytko nie wiem co to oznacza ...ale ja dalej wierze!!!! Boziu daj nam sile ....

agunia Aj ...trzymaj sie ...wiem ze jest ciezko pozostaje nam czekac ...niech to bedzie kolejny cud i wszystko sie uda!

aga irl ..oszczedzaj sie

kasiu dacie rade ...daj mi ten bol ...franiu jest sliczny

wrobelku kazdy dzien maluszka jest na wage zlota ....niech siedzi tam jak najdluzej

sylka trzymam kciuki ....

dlaczegotak ...szanuje twoja decyzje ....chociaz szkoda ze nas opuszczasz

enka zdrowka zycze

sonita moim zdaniem wyniki masz super!!! moze jeszcze troszke prolaktyne zbic ...Ja robilam z obciazeniem moje wyniki 343 a po godz 1500 a przed bromkiem ponad 600 bez obciazena wiec ladnie spadla...

alla kubus slucha sie mamusi i czeka jeszcze troszke ale to juz lada dzien

also tak czuje ze ignas bedzie na swiecie juz w tym tyg.

gabi trzymaj...caluski dla dzieciaczkow niech sie zdrowo chowaja

martii odzywaj sie czesciej ...

selenko bedzie dobrze....

buziaki dla wszystkich dziewczynek

Do góry