reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
alla/also mi brzuch przed porodem tez nie opadł, a w nocy odeszły mi wody i urodziłam ...chyba tak jakos ostatniego dnia 37tc sie zaczeło...

selenko, oj niedobry ten cukier, ja 149 miałam po godzinie a po 2 ...74.....chyba 10 min dużo nie zmieniłoby, nadal bys była blisko górnej normy....

enka1 - cóz na rotwairusa nic ci nie poradzę, pij jak najwięcej i powinno przejść w 7 dni tak jak u nas....

kingus, śliczny brzunio :-)

Sonita, jeśli chodzi o badania tarczycowe, to warto oprócz tsh zrobić sobie jeszcze inne bardziej szczegółowe, chyba ft4 i jeszcze jedno nie pamiętam które, ale dziewczynki na pewno będą wiedziały.

Ja robiłam właśnie ths i frakcje, czyli ft 3 i ft 4. Na badanie poszłam rano, bo w laboratorium dowiedziałam się, że jest jakiś dobowy cykl fukcjonowania tarczycy i tak po nocy jest dobrze zbadać.

Ja robiłam właśnie ths i frakcje, czyli ft 3 i ft 4. Na badanie poszłam rano, bo w laboratorium dowiedziałam się, że jest jakiś dobowy cykl fukcjonowania tarczycy i tak po nocy jest dobrze zbadać.

pomyliłam się: oczywiście tsh , nie ths...

Witam drogie panie.

Also, Allaa pamiętam jaka rozdrażniona była nasza Anesto Ania.. przed porodem.. wiec może zbliża się już???

Sonita jak dla mnie prolaktyna za duża... chyba ze u Was normy są jakieś takie ogromne...:confused:

Enka niech ten rota wirus Cię już opuści... wrrrrr

Mama-Sówka kochana wszystkiego naj naj naj... bajecznego ślubu i wspaniałej gromadki dzieci...a wiecej co dusza zapragnie!!!

Karinko myślę o Tobie.. jeśli 3 clo i takie "dobre" rezultaty... to przyłożcie się w tym cyklu szczególnie ... bardzooo mocno trzymam kciuki.

Andzi nie smutaj się kochana. Dość tego gdybania. Choć wiem że łatwo mi się mówi.. i pisze. Pojedziesz do Laury w poniedziałek wizyta u diabetologa.. wszystko się wyjaśni a i tak nie jest to strasznie duże przekroczenie... uspokój głowkę i serduszko.
Gratuluję 8miesiąca.. jesio tylko 62 dni... :szok::-D

Asiu Angelko gdzie się zapodziałaś? Smutno bez Ciebie

Olcia PM i jak ten "fantastyczny" dzień dzisiaj? Udał się niecny plan?
Gradowe chmury odchodzą w dal?

Kaska0201 jeśli jesteś gotowa i inne wyniki są ok.. to nie ma na co czekać..
Nie ma to jak rodzeństwo dla córeczki.

Haniu nocna - wierzę że brakuje Ci czasu. Ja nie mam dzieci a czasem nie wiem co mam zrobić by się wyrobić. Niech D się kuruje.. Synek niech będzie najpięknieszym dzieckiem do komuni a Ty dumną mamusią w dwupaczku...

Marzenko.. dam Ci koniecznie znać.

Kasiu Kasiekk Przecież WIESZ CO PRAGNĘ CI POWIEDZIEĆ?

Kasiu Szafirku powiedz mi ocenili ten projekt już? I jak idzie następny? Nie napisałaś kiedy wizyta i jakieś działania?
Jeśli chcesz oczywiście.

Madziu38 ból głowy? Tfu Tfu by nie zapeszyć dawno już mnie nie bolała ;-)i oby jak najdłuzej. A Tobie dobrego samopoczucia życze.

Motyl i jak po badaniu usg? Szcześliwa?

Beatko pięknie wygladacie.. bosko.. Ależ ten czas leci. A koniecznie napisz jak wizyta jutro... oby to nie było nic niepokojącego. A ile magnezu bierzesz tabletek?

Niusia Pati i jak wyniki ocenił lekarz? Dzisiaj na spokojnie prześlę kasę bo już mi wstyd...:zawstydzona/y: wybacz.. tak się upominałam a teraz nie ma kto zapłacić :shocked2::dry::sorry2::baffled::zawstydzona/y:

Pixelko Aniu i jak imie? Pewnie zdecydujecie po narodzinach małej...

Iza30 a Wy jak się czujecie? Moze jakieś zdjęcie brzuszka?

Asiu Wróbelek odpoczywasz?

Małgosiu Maggie? Pamiętam i tęsknie za Twymi pięknymi postami.

Sylwia mimo że w szpitalu jesteś.. myślami jestem z Wami.

Witam was kochane. Byłam dzisiaj u mamy na kontroli ciśnienia, bo leki sa jakie sa, ale wszystko ok, no moze poza twarnieniem brzucha bo (liczac noc) mialam juz 12 napięć, ale tylko 1 bolesny skurcz. Juz sama nie wiem co robic,
Slodziutka dzieki za pamięć, a powiedz mi co u Was, jak wy sie czujecie?????????7

Kinguś brzusi supcio!!!!!!!!!

Gabi co u was????????

Wróbelku, samo twardnienie brzucha na tym etapie ciąży jest normalne, macica przygotowuje się do wielkiego dnia. Nie wiem jednak ile razy na dobę powinno się zdarzać. Jeżeli się martwisz to zadzwoń do lekarza i zapytaj, a na pewno będziesz spokojniejsza.

reklama
Do góry