reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

MOTYLKU rozumiem że Twoja dzidzia będzie miała na imię Weronika super wybór moja córcia też jest Weronika i to takie fajne dziewczynki zresztą każde imię jest dobre i wszystkie dzieciaczki są cudowne
wybaczcie bredzę

miałam dziś spotkanie z rodzicami dzieci niepełnosprawnych mamy taką swoją paczkę no i na tym spotkaniu rozmawiałam z prezesem naszej grupy on mi załatwiał obecną pracę więc mu powiedzialam co się dzieje co w firmie się mówi na mój temat a że mój szef i prezes są kumplami to zadzwoni do niego i mu wytłumaczy że ja nie leseruje tylko naprawde nie nadaję się żeby już wrócić do pracy zresztą prezes powiedział żebym sobie dała spokój z nimi jeśli ma mnie to kosztować tyle nerwów i poszuka mi innej pracy takiej gdzie pracownica bez wzgędu na to co się dzieje nie będzie narazona na szykany i nerwy
a na razie mam ciągnąć zwolnienie i jechać z Wercią na ten turnus nad morze w czercu odpocząć ukoić nerwy zbić hormony i zobaczymy co będzie dalej
na chwilę obecną wkręcił mnie do komisji wyborczej na wybory do europarlamentu parę groszy wpadnie
oj się rozpisałam
przepraszam Was
miłego wieczorka

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie Weronika jezeli sie jednak okaze ze pani doktor sie pomyliła:sorry2: to bedzie Rysiu.Strasznie mi sie to imie podoba .Moze dlatgo ze kidys miałam szefa Rysia super przystojny facet i madry:-D

Usg mam jutro, mam nadzieję, że tam dojade bo chyba nie będę jadła przed i pewnie bedzie mnie mdlilo
Daj znać po wizycie:tak:

Beatko pięknie wygladacie.. bosko.. Ależ ten czas leci. A koniecznie napisz jak wizyta jutro... oby to nie było nic niepokojącego. A ile magnezu bierzesz tabletek?
3 tabletki dziennie

Witam was kochane. Byłam dzisiaj u mamy na kontroli ciśnienia, bo leki sa jakie sa, ale wszystko ok, no moze poza twarnieniem brzucha bo (liczac noc) mialam juz 12 napięć, ale tylko 1 bolesny skurcz. Juz sama nie wiem co robic,
Trzymaj się.

Jestem po USG i mega szczesliwa:-),Weronika rosnie prawidłowo.
Super, gratuluję :-D

Byłam dzi u lekarz powiedział ze wg niego wyniki ok ale dobrze by było zbić troche tsh 2,933 niby w normie ale wiedomo jak to dr powiedział do rozrodu za wysokie i dał skierowanie do endokrynologa. . . .
Trzymam kciuki za szybkie zbicie ;-)
A niech M się nie dąsa :-D:-D

na chwilę obecną wkręcił mnie do komisji wyborczej na wybory do europarlamentu parę groszy wpadnie
Super

A do mnie dzwonili z przychodni żeby na 9:45 przyjechać super będę się krócej przed wizytą denerwować.

KINGUŚ śłiczny brzusio,, ale ten suwak Twój mknie,,,

NI E WIECIE JAK SŁODZIUTKA??? JAK PO WIZYCIE>>>>> CAŁY CZAS TRZYMAM KCIUKI....:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Wróbelek,, mi tez tak twardnieje, stawia sie brzuchol...:tak::tak:

WIECIE CO U SYLI?????

ALLA,,, ALSO,,,, zaglądami czekam,aż WAS coś weźmie....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbuziolki,,
SZAFIREK BUZIOL

CARII.....:-D:-D

KAROLKA, :-D wszystkie buziam,,,,

SOnitka ja niestety nie znam sie na tych wynikach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

uciekam bo ja znów się męczę,,,,, buuuuu,,papapa

MIŁEGO KLIKANIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM.....

Kasiekkm ja też co chwilę zaglądam i czekam aż się Edytka odezwie.
Mnie tak szybko chyba nie weźmie;-);-);-), a Ty uciekaj do łóżka!!!!

Dziewczyny biję się z myślami. Oczywiście dobrych wieści nie mam i ja dzisiaj.
Niby pęcherzyk ciążowy jest i żótkowy ale ciąża jest bardzoooo nisko osadzona i wiele mówić nie trzeba bo mi ginka raz jeszcze wszystko na spokojnie wytłumaczyła....
Brak słów - a szanse na donoszenie w skali od 1-10... "1":baffled::-(
Nie mam siły się rozpisywać. Zresztą co mam pisać. Że będzie dobrze? Może będzie ale jakim kosztem???? Zwariuje z Wiesiem wcześniej jak to wszystko się wyjasni. Wybaczcie.....wybaczcie.:-(

Wiadomości od Sylwi mam z rana.. że jest w szpitalu z koleżanką z którą sie widziała już 4 razy na oddziale i że ta dziewczyna urodziła w ten poniedziałek martwe dziecko w 22tc :-(

A Sylwia zostaje w szpitalu do poniedziałku i dostaje kaprogest.

reklama
Do góry