reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Motylek mam rotawirusa i za dużo to jeść nie mogę bo biegam potem do kibelka. Wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i zjadłam 2 kanapki z pomidorem, tak mi się chciało... i potem przez całą noc latałam. A z marchwianką to jest tak, że pewnie przy gotowaniu większość wit. A ucieka, ja wcześniej jej unikałam więc jak teraz pojem trochę to nie powinno się nic stać. Jem z niej 2 posiłki, ale małe porcje. Jem też kleiki i może dziś urozmaice sobie życie i upiekę jabłko :unsure:
Pixelka, wiem, że ty miałaś i Wiki, masz jakieś sposoby?

Własnie w necie przeczytałam o tym paskudztwie:no:,normalnie nie zazdroszcze.Kuruj sie kochaniutka,nie wiemczy Ci nie zaszkodzi ale pamietam ze mama na ostre biegunki dawała nam suche kakao i kazała popic woda nie wiem czy dasz rade to przełknac ewentalnie spróbuj gozkiej czekolady.Natomiast na wymioty i nudnosci polecam imbir (w necie na pewno znajdziesz przepis co sie z nim robi),mi pomagało tez ssanie kostek lodu i to sie moze Tobie przydac bo jednoczesnie dostaniesz troche wody.

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem po USG i mega szczesliwa:-),Weronika rosnie prawidłowo.Pani doktor obejzała ja z kazdej strony ,zobaczyła czy w sercu dobrze zastawki funkcjonuja i powiedziała ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku:tak:.Pozaty Weronika okazała sie dzis bardzo grzecznym dzieckiem i pokazała ładnie jaka ma duza stupke:sorry2:,pokiwała do mamusi i pokazała jak potrafi włozyc sobie stópke do buzi:-D.Zdjecie wkleje jak M wróci z pracy bo nie umiem go zeskanowac:no:

Motylku super!!!!!!!!!!! Masz bardzo grzeczna corcie!!!!!!!!!!!! Ja do teraz nie wiem kto mi w brzuszku rosnie, takie wstydliwe mam dziecko, a jak juz pokazuje co ma to ja mowie ze nie chce wiedziec, tak sobie robimy na zlosc:-D:-D

Motylku gratuluje grzecznej córeczki:-)
a u mnie @ rozkręciła się na dobre teraz na nią narzekam bo jest gorzej niż za pierwszym razem ale to może ze stresu bo w pracy nerwy:angry:
Pozdrawiam Was wszystkie

To dobrze ze sie rozkrecila ;-) znaczy ze organizm wraca do normy.Nie zdziw sie jak bedzie troche obfitsz niz normalnie:shocked2:,bo to chyba Twoja pierwsz @ po poronieniu.

Nie to już druga @ ale nie wiem czemu jest tak gorsza od tej pierwszej ale to nic wszystko zniosę :-) tylko sie bałam do na poczatku miałam 3 dni plamienia atak nigdy nie miałam. aby szybko sie skończyła to zapisze się do endo ginekologa i bede zbijać hormonki i czekać na ta najmilsza rzecz....

reklama
Moze organizm jeszcze dochodzi do formy i mam nadzieje ze wyniki wyjda super dobrze:cool2:i jeszcze w tym roku pojawia Ci sie na tescie dwie gube krechy:tak:.A potem to juz z gorki wymioty ,bóle pleców i zmiany apetytu;-).

Do góry