reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ola81 nie bede się rozpisywać co mi to nie jest. Czuję się w miarę normalnie. Dziękuje że pytasz.

Do nowych dziewczynek bo pisałam to już ale Was nie było jeszcze na tym forum.
Jesli chodzi o obumarcie ciąży.. To ze byłyście np w 10tc a po ferelnym usg okazało się że ciąża zatrzymała się na 7tc. Może oznaczać że ona urosła np. do 8-9tc a potem obumarła. Bo gdy ciąza obumrze następuje sie "cofanie" ciązy. I czasem własnie tak jest.. Tak mi tłumaczył ginek i dopiero przy częstym usg jest możliwosć określić kiedy to nastąpiło .. a takto podaje się przykładowo. Dlatego nie jest czasem tak że chodziłyście np 3tyg w ciąży i maluszek już nie żył. Mogło to się stać np tydzień przed tym ferelnym usg.. ale tego to już się nie dowiemy. Chciałam napisac to tylko informacyjnie.

reklama
paadaam z nóg:-)
cały dzień byliśmy w niemczech i jaki numer
zamówiłam w niemieckim Jysku jadalnie i podobała mi sie komoda do tego do jadalni taka na zastawe itp ale kasy juz by nie starczyło..
wrocilismy do PL i wchodze na strone Jyska polskiego a tam to samo ale tansze a komoda za polowe ceny z niemiec...

no i musze zestornowac niemieckie zamowienie i jade w poniedzialek kupie u nas:-)
a mój weekend:-)myslałam,ze coś wypije piwko albo cóś ale nie ma kiedy
wczoraj szlifowwałam drzwi przez pół dnia a dzisiaj ta wyprawa i zeszło do wieczora
jutro mimo,ze niedziea jedziemy te drzwi pomalowac a potem do koscioła i na obiad

Widzę Iza że Niemcy na topie :rofl2: Ale jaja.. człowiek czasami się napali na coś a nie sprawdzi cen i własnie tak się dzieje jak piszesz. A ze ja mam tak często że kupuję coś pod wpływem impulsu to łatwo mnie wprowadzic w błąd.

No nic ja będę zmykać jednak...

Iza pracowicie weekend jak widze. A jeśli się da cofnoć zamówienie to zrób to. Będziesz miała taniej i w PL :laugh2::rofl2:

Dobrej nocy Wam życze.
Buziam wszystkie i kazda z osobna..
Trzymajcie sie ciepło.

no całe szczescie,ze zaliczki nie dałam!
ja tez sie napalam ale nie mieli na magazynie wszystkiego co chciałam hihi

reklama
Do góry