ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Dobranoc Edytka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola81 nie bede się rozpisywać co mi to nie jest. Czuję się w miarę normalnie. Dziękuje że pytasz.
Do nowych dziewczynek bo pisałam to już ale Was nie było jeszcze na tym forum.
Jesli chodzi o obumarcie ciąży.. To ze byłyście np w 10tc a po ferelnym usg okazało się że ciąża zatrzymała się na 7tc. Może oznaczać że ona urosła np. do 8-9tc a potem obumarła. Bo gdy ciąza obumrze następuje sie "cofanie" ciązy. I czasem własnie tak jest.. Tak mi tłumaczył ginek i dopiero przy częstym usg jest możliwosć określić kiedy to nastąpiło .. a takto podaje się przykładowo. Dlatego nie jest czasem tak że chodziłyście np 3tyg w ciąży i maluszek już nie żył. Mogło to się stać np tydzień przed tym ferelnym usg.. ale tego to już się nie dowiemy. Chciałam napisac to tylko informacyjnie.