reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam,
wiem, ze na was zawsze można liczyć ale czasem zaczynając coś pisać każde słowo wydaje sie banałem i najprościej nacisnąc "del" po za tym czasem poprostu nie mam siły kiedyś był czas na podczytywanie w pracy teraz już nie mam na to szans. Poprostu zmęczenie materiału.

Witam Was:)

my w ramach majówki wybraliśmy sie ze znajomymi do Wisły - wleźliśmy na kawałek jakiejś górki - ponad półtorej godziny pod górę - jutro będziemy kwiczeć - ból tyłka i łydek murowany- później spacerek przy Wiśle - zupka czosnkowa i ruskie pierogi - mniam mniam

Edytko - lekkie plamienia się pojawiło więc mam nadzieję, że jutro się rozkręci - im wcześniej tym lepiej - z mojej strony z całego serca życzę szczęśliwych 9 miesięcy:-)

Ola - współczuję koszmaru z samochodem:)

Alutka - jak mija weekend?? okulary dla dziecka to spory wydatek... sama muszę wymienić szkła w trzech parach i aż się boję kwoty, którą usłyszę...

Kasiek - nic innego nie pozostaje jak życzenia szybkiego powrotu do zdrowia:-)

Syla - nie zazdroszczę leżenia ale dla maleństwa każda z nas zrobiłaby wszystko... cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości:-)

Hej kobitki!
U mnie leniwie, wróciłam z zakupów, niby nic nie kupiłam i 200 funtów poszło, no cóż
Mąż ogląda jakiś mecz a ja przy kompie, chociaż o tyle dobrze ze koledzy nie przyszli

Ze mnie ciągle leci i nie wydaje mi się że to@, trochę to podejżanie wygląda, może tak jest po porodzie???? mam nadzieję. tak czy inaczej nic się nie da zrobić, muszę czekać do następnego wtorku, wtedy się wszystko wyjaśni

Pozdrawiam Was wszystkie, każdą z osobna
Buziaki

Hej kobitki!
U mnie leniwie, wróciłam z zakupów, niby nic nie kupiłam i 200 funtów poszło, no cóż
Mąż ogląda jakiś mecz a ja przy kompie, chociaż o tyle dobrze ze koledzy nie przyszli

Ze mnie ciągle leci i nie wydaje mi się że to@, trochę to podejżanie wygląda, może tak jest po porodzie???? mam nadzieję. tak czy inaczej nic się nie da zrobić, muszę czekać do następnego wtorku, wtedy się wszystko wyjaśni

Pozdrawiam Was wszystkie, każdą z osobna
Buziaki

EMY mysle o Tobie bardzo czestyo... ja dzis znow poklocilam sie z M. on nie rozumie dlaczego ja caly czas jestem na bb..

reklama
Do góry