reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie wieczorowo.

Madziu - jeśli jendak przyszła to tak jak mówisz niech się rozkreci i następnej niech już nie będzie.
Wypad fajowy. My jutro mieliśmy gdzieś jechać na pare dni. Ale się mocno zastanawiam bo zmęczona jestm okrutnie i nie wiem czy odpocyzwać czy pomęczyć?

Emilko razem z Tobą czekamy do wtorku. Nie wiem co napisać by pocieszyć.

Szafirku Kasiu Tak jak piszesz łatwo jest nacisnąć del. A trudniej napisać. Ale przełam się i nie zamykaj się w sobie. Wiesz że dla nas nie ma słów banalnych! Całuje i ściskam. Mi odrazu lepiej gdy czytam Cię.

Asiu Angelko na moje szczęście ja mam spokój od Wiesia i mogę siedziec tyle ile potrzebuje na kompie...

Ola81 witaj wieczorowo

reklama
Widzę że spokój na BB.Mała aktywność na BB.. Prawie każda zapewne spędza miło majówkę. A nie siedzi przed kompem. Ja obudziłąm się o 21.. spałam pare godzin :zawstydzona/y::eek::baffled: i ciekawe jak usnę teraz. Musiałam wstać zażyć tabletki.. Może jednak zmęczenie da górę.. i zasnę.

Ola81;-):tak:

Ola81 takie spokojne rozmowy sa bardzo ważne i zbliżają jeszcze bardziej. Wiem po sobie. My godzinami moglibyśmy przegadać.. i przez te 10 lat nic się nie zmieniło oprócz tego ze jeszcze bardziej kocham meża i jesteśmy starsi :sorry::laugh2:
A kochanego bobaska doczekacie się jak każda na BB. Tylko czasem potrzeba cierpliwosci.. Nie zawsze ma się wszystko na wyciągniecie dłoni. Czasem trzeba powalczyć.

reklama
Do góry