reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam

selenko jak zawsze pieknie i tak mlodziutko ...supcio
kaska0201 trzymaj sie ....
kasiu ...franiu niezle daje mamci popalic moze jak tak caly dzien biegasz to franiu spi a wieczorem sie budzi hihi
also super wiesci ...spory juz bobas
wrobelku dobrze ze skurcze sie uspokoily ...trzymaj sie

ide cos zjesc ...

reklama
oj , dziękuję. Witaj Iza.
Może i ciąża służy, ale czuję się ociężała coraz bardziej.
Wytrzymam, cieszę się,że jest. Naprawdę.
Co u Ciebie?
Witaj Marlenko, młodziutko? To dobrze, skończone 36 lat, jejku, sama jestem w szoku,ten czas tak szybko leci, niedawno miałam 20..

Tez się remontuję, aż mnie dziwi to,że sobie radzę z tym wszystkim. Dobrze,ze jestem na zwolnieniu, byłoby mi cięzko kursowac po tych wszystkich instytucjach i załatwiać wszystko po 8 godzinach pracy.
Ja jestem na etapie zakupów sprzętu AGD.

selenko naprawde rewelacyjnie ...ciaza CI sluzy ...moja mama rodzila moja siostre jak miala 42 lata i nikt nie dawal jej tyle ile miala ... To racja czas leci jak oszalaly ...ja pamietam dokladnie moja 18 -nastke ...a teraz buuu 31 lat :-D

niusia szafirek dilajla guska mala ona agi ......... i wiele wiele innych(zapomnialam nickow tak malutko was) odezwijcie sie:tak:

edytko wczoraj dalo rade hihi :-p

agunia AJ trzymam kciuki za wizyte:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Mnie dzis moje dziecie wystraszyło, bo od 6;30 smacznie sobie spało a ja czekałam aż da mi znać, że wszystko w porządku a tam cisza. Dopiero po śniadaniu, przed chwilą się rozbrykało:tak::tak::tak:.Ja po tej ciąży to siwa pewnie całkiem będę.
Kasiek mój Kubus tez się tak wypina i jest to dość bolesne, czasem mi sie wydaje, że skóra nie wytrzyma i pęknie.
Aguś kciukasy zaciśnięte, daj znać koniecznie po wizycie.
Selenko ślicznie wyglądasz.Z córcią to wy pewnie jak siostry wyglądacie;-)
Marlenko u mnie dziś kolejny dzień łóżkowy się szykuje;-);-).

alla nie dziwie sie Tobie ze bylas przestraszona...ja swojej ciazy z synem juz nie pamietam ale to bylo zupelnie co innego ...bylam mloda bez przezyc itd. teraz to zupelnie inna sprawa...Siostry malego jeszcze w brzuszku gilalam a on wiedzial co ciotka chce hihi i oddawal kopniakiem...
ja tez jeszcze w lozku ale czas wstawac ...syn ze szkoly wrocil trza uciekac na zakupy ...

BUZIAKI I DO NAPISANIA

Selenko kochana piękny brzusio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\u mnie dzisiaj znacznie lepiej, ale nie chca mnie jeszcze wypuscic, dopiero moze w poniedzialek........... Martwi mnie to, że zaczeły boleć mnie nerki, ale nic nie mowie lekarzowi bo moze je przewialam (leze przy otwartym oknie)
Kasiek trzymam za CIebie kciukaski.......
Pozdrawiam

reklama
wróbelku, może powiedz lekarzowi, a jak nie przewiałaś i to coś istotnego? wiem,że nie chcesz być w szpitalu ale już niedługo, zobaczysz.

Do góry