reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabrysiu córcie masz prześliczną................. Ja wiem, że miałabym już też moje maleństwo przy sobie................, ale to pierwsze, a to drugie nie wiem co się tak pcha na świat, leżymy grzecznie i tłumacze mu, żeby się nie spieszyło bo nie ma tu nic ciekawego i dla niego jest jeszcze za wczesnie................... mam nadzieje ze mnie poslucha, \jak na razie skurczy nie mam juz od kilku godzin, ale za to brzuch jest niestety cały czas twardy

reklama
mniej więcej to samo czułam kiedy urodziła się Wercia choć jednak była to inna sytuacja wtedy się udało i córcia jest dziś z nami i ma prawie osiem lat wtedy tez nam mówili że się nie uda nie przeżyje dlatego też kiedy jechałam do szpitala we wtorek miałam cichą nadziję że lakarz powie- proszę pani nie wiem jak to się stało ale serduszko bije-nawet m tego nie powiedziałam.
Łudziłam się że skoro wtedy to i teraz dostaniemy kolejny dar od losu.
teraz muszę dojśc do siebie do pracy nie wrócę bo wiem że czeka tam na mnie wymówienie wcześniej nie mogli mnie zwolnić bo byłam w ciązy ale teraz nic stoi na przeszkodzie więc chyba a raczej na pewno najpierw się porządnie wyleczę, w czerwcu wyjeżdżam z Wercia na turnus rehabilitacyjny nad morze a kiedy wrócę w lipcu i wszystko bedzie ok z @ będziemy próbować

Czesc Dziewczynki!!! Wpadłam tylko na chwilke przywitać sie z Wami! Straszny mam tydzien, padam na ryjek
Olcia PM a widzisz umowa podpisana :tak: :-D
Kasia trzymaj się kochana, tulę Cię!
GABI coreczka przepiękna!!!! Ale się cieszę ze juz jestescie z nami obie!!!!!
Edytka dobrze ze juz leiej ze zdrówkiem i ze zagladasz do nas!!!! Ale kuruj się dale co byś szybciutko wyzdrowiala!!!

Wszystkie Dziewczynki gorąco pozdrawiam i lece wyspac sie troszke!!! :-);-):tak:

Gabi, Ania jest śliczna!

Dziewczynki ja już po wizycie. Ignaś waży już 3 kg. Szyjka zamknięta i się nie skraca póki co. Następną wizytę mam za 2 tygodnie i kazał mi się znowu na 2 tygodnie później zapisać, czyli mam wizytę na koniec 38 tygodnia i na koniec 40 tygodnia. Mój M się śmiał, że po ostatniej wizycie pojadę z doktorem prosto do szpitala, heheh.

Czesc Dziewczynki!!! Wpadłam tylko na chwilke przywitać sie z Wami! Straszny mam tydzien, padam na ryjek
Olcia PM a widzisz umowa podpisana :tak: :-D
Kasia trzymaj się kochana, tulę Cię!
GABI coreczka przepiękna!!!! Ale się cieszę ze juz jestescie z nami obie!!!!!
Edytka dobrze ze juz leiej ze zdrówkiem i ze zagladasz do nas!!!! Ale kuruj się dale co byś szybciutko wyzdrowiala!!!

Wszystkie Dziewczynki gorąco pozdrawiam i lece wyspac sie troszke!!! :-);-):tak:

taaa..udało się :))) :* odpoczywaj Asieńko

Also cudne wieści,to teraz czekamy na Ignasia:tak::tak::tak::tak:

Wróbelek lez ile wlezie:tak::tak::tak:maluszek na pewno posłucha mamusi.:-)
Gabi jaka słodka i jakie ma już włoski:tak::tak::tak::tak::tak:

Jakaś spiąca jestem,chyba dobranoc;-);-);-)

Czesc
U mnie ok. i samopoczucie też niezłe

A na te zgagi to migdały nie pomagają?

Pogoda całkiem fajna, dużo dziś i wogóle ostatnio spacerowałam. Bylismy u rodziców i teściów i cieszą się bardzo z wnuczątka :-D

Also z bankami to najlepiej od razu nastawic się, że łatwo nie będzie. Ale dzięki tym dziadom mamy swoje własne domki i nie musimy do końca życia dorabia innych :-D A i dzieciom coś zostawimy ;-)

reklama
Do góry