reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wróbelku bardzo współczuje pobytu w szpitalu. Wiem jakie to dołujące ale czego się nie zrobi dla Maleństwa. Może lepiej powiedz o nerkach lekarzowi jak i tak juz jestes w szpitalu, niech sprawdzą mocz, może jakieś zapalenie sie przyplątało. Lepiej dmuchać na zimne.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie moje drogie panie.

Also Alinko super wieści od ginka! tylko się cieszyć ze Ignaś już chłop jak dąb! 3kg! Wow... tylko czekać aż zacznie się coś dziać..

Andzi ślicznie wyglądacie z Madzią. Ale tyle już pochwał usłyszałyście że pewnie już wpadłyście w samouwielbienie :-p:laugh2:

Kasiu Kasiek Dziękuje za wieści i te fluidki! Jak nic tylko TY o nas pamiętasz staraczkach :angry::-D:laugh2::rofl2: Żadna ciężaróweczka nas nie raczy fluidkami.
Mówisz że Igorek tylko dwór i dwór.. nie dziwie się taka piękna pogoda...
Ale oszczedzaj się kochana..
Duże całuski dla Was.. ja o Was równie często myśle...

Marzenko... :laugh2::-p:zawstydzona/y:.... wowwoowowowow... nio to siupel.. pewnie moja rada na coś się przydała :eek::rofl2::laugh2:

Allaa Kubuś zapewne odpoczywał.. i głódny był. Dopiero jak zjadł to się rozbrykał!

Enka supcio że dziadkowie są szczęśliwi razem z Wami. Dobrze że czujecie się OK. Dziękuje ze piszesz. Buziaczki dla Was.. woowww to już 10tc..

Beatko może warto posłuchać rad Ani pixelki? Nospa? I co ginka na to? Daj znać co u Was???? Proszę

Pixelko jak widzę imię Edyta nie wchodzi w rachubę :sorry::eek: dziwie sie takie piękne imię :laugh2::rofl2::-D:tak:;-);-)

Asiu Angelko.. ze zdrowiem chyba już ciut lepiej. Ale te smarkate lata mnie już dobijają... tona chusteczek i smarki :eek::sorry:;-):laugh2:
WIęc miłego dnia w pracy.

Olcia PM i jak dzisiaj w pracy? Bardziej doceniona? hihiihi Buziaczki dla Was

Iza Olcia co tak malutko Ciebie u nas? Jak staranka? Kiedy testowanko?

wróbelek Asiu ehhhh jeśli coś Cię boli to póki jesteś w szpitalu to mów, to porobią badania i podleczą. Nie można wiesz o tym nic bagatelizować w czasie ciąży...

kusicielko kochana trzymam mocno kciuki i wierzę w szczęście..i trojaczki :sorry::laugh2::rofl2:

Dilajla kochana o Was zawsze pamiętam!! Buziaczki dla całej rodzinki!

kaska0201 (miało być kaska a nie anka:baffled:) jak nie masz po co wracać do pracy. To ciągnij zwolnienie ile się da. A później zachodź w ciąże...
Tego Ci zyczę. Jak najmniej trosk.

Marti jak nasza "najmłodsza" brzuchatka się czuje?

Edytko..dzisiaj pracę olałam i nie poszłam :) Powiedziałam, ze siędze dzisiaj nad magisterka ( jak widac wlasnie ) i musze conieco napisac ( taki mam plan, ale to pozniej ). Juz 3 telefony mialam z pytaniem o COŚ TAM..Wrrr...

Moja @ sie skonczyla, wiec zaczynam molestwowac meza..W koncu.. :) Przedwczoraj byl u fryzjera i wyglada jak niezle ciacho...Mniam..

Edytko a jak mama, a Ty jak sie czujesz

Olcia mówisz niezłe ciacho? Mhhhmm takie do schrupania. Ojjj będzie sie działo.. będzie.
Więc kolejna @ za Wami, niech teraz Was już opuści na długie 9 miesiecy...

Co do zdrówka mojego.. smarkata i kichata ale już ogólnie lepiej.
Do mamy - bez zmian. Choć nie widziałam Jej od świąt bo choruję a Jej choroba przy obniżonej odproności napewno niepotrzebna. Dziękuje za pamięć.

AAaaaaa i Ty skup się na magisterce...:sorry::rofl2:

Witaj Edytko!!!Ty się biedna nachorujesz, ja na szczęście chorowałam ostatnio ze trzy a moze cztery lata temu, nawet nie pamiętam.
A teraz łap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Edytko kochana, zdrowiej przede wszystkim.
Twojej Mamie wiesz,że zyczę jak najlepiej, wszystko w miarę mozliwości i cudów.
Allaa, siwa powiadasz? Cóż, dobierzesz więc kolor według upodobań później. Już niedługo, niedługo, ależ ten czas zleciał.
przyszła mamusiu, magisterka a Ty na BB? Znam to uzależnienie. I też tak zerkam na męża i zerkam, już nie daję rady w tym celibacie. 7 miesiąc idzie. Jejku co się będzie działo po porodzie:rofl2::happy::rolleyes:

Oby nic więcej nie zmajstrować, jak powiedział mój M, bo będzie jusiał BUSa kupić:-):-D

Witajcie

Wspaniale jest czytać że u was wszystko w ok..... trzymam kciuki za spokojne dotrwanie do 40tc i łagodne porody.....
Troszkę fluidków może i ja złapię?????? Edytko podziel się....

Pixella ale imię Alicja też jest piękne... prawda??? dla córci jak znalazł....

Kaska0201 cóż wiem że żadne słowa pocieszenia nie są w stanie teraz ukoić twojego bólu.... przytulam cię mocno

u mnie nic ciekawego
zaraz spadam do pracy

buziaczki na cały dzionek

reklama
Olcia mówisz niezłe ciacho? Mhhhmm takie do schrupania. Ojjj będzie sie działo.. będzie.
Więc kolejna @ za Wami, niech teraz Was już opuści na długie 9 miesiecy...

Co do zdrówka mojego.. smarkata i kichata ale już ogólnie lepiej.
Do mamy - bez zmian. Choć nie widziałam Jej od świąt bo choruję a Jej choroba przy obniżonej odproności napewno niepotrzebna. Dziękuje za pamięć.

AAaaaaa i Ty skup się na magisterce...:sorry::rofl2:

taa..skupiam sie skupiam, tylko jakos usiasc do niej nie moge :) no coz zycie..
A ty dbaj o siebie kochana :) Witaminki łykaj, wapienko pij i takie tam..

Zoabczymy kiedy nastepna @...Jakoś nie bede strasznie naciskac na jej brak juz teraz..Boje sie stresu okoloobronowego..

Do góry