reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alutka zgodzę się z Tobą, że Alicja to piękne imię;-);-);-)-chociaz ja wole jak mówią do mnie Ala;-);-);-).
Właśnie ciekawe co tam u naszej Bananiary, jak stresik przed ślubem........
Agus AJ kciuki ściśnięte cały czas.
Selenko zleciało baaardzo szybko. Tobie też już niedużo zostało.

reklama
Alutka17, jasne ,że piękne imię.
Zmykam kolezanki, bo Mnie nocka zastanie a ja nadal nic nie załatwię.
Do napisania i oby same dobre wieści Mnie tu czekały po powrocie.
Papatki.

cześć dziewczyny
mnie mało ostatnio bo i humor mnie opuścił i wiara,że bedzie dobrze
co z tego,że sie staramy i zobacze te dwie kreski jak mam prawie pewnosc,że znowu bedzie powtórka z ostatniego razu.Badania wyszły dobrze ale ja uważam,że to źle bo nie znaleziono przyczyny,a do tego ten woreczek ,który mam wyciac natychmiast a ja w swoim zyciu miałam 5 operacji i jak pomysle o kolejnej to mi sie plakac chce
Przepraszam,przepraszam taki piekny dzien a ja z zalami wyjeżdzam ale pisze jak jest

Witajcie

?????? Edytko podziel się....

A nie podzielę sie ...!!! Są tylko moje :wściekła/y::crazy::angry::no: :laugh2::rofl2::-D
Ale brutal ze mnie :sorry::rofl2::laugh2:

I też tak zerkam na męża i zerkam, już nie daję rady w tym celibacie. 7 miesiąc idzie. Jejku co się będzie działo po porodzie:rofl2::happy::rolleyes:

Oby nic więcej nie zmajstrować, jak powiedział mój M, bo będzie jusiał BUSa kupić:-):-D
Andzi niezła myśl... busa kupić :-p jestem ZA!!

taa..skupiam sie skupiam,
..
To się skupiaj.. zaraz do porządku chyba trzeba przyprowadzić!!!:wściekła/y::angry:

Alutka zgodzę się z Tobą, że Alicja to piękne imię;-);-);-)-
Ja dalej obsatwiam że Edytka ładniejsze :eek::eek::eek::baffled:;-)
hiihi

Alutka17, jasne ,że piękne imię.
.
:crazy::crazy:
humor mnie opuścił i wiara,że bedzie dobrze
co z tego,że sie staramy i zobacze te dwie kreski jak mam prawie pewnosc,że znowu bedzie powtórka z ostatniego razu.Badania wyszły dobrze ale ja uważam,że to źle bo nie znaleziono przyczyny,a do tego ten woreczek ,który mam wyciac natychmiast a ja w swoim zyciu miałam 5 operacji i jak pomysle o kolejnej to mi sie plakac chce

Iza.. każda z nas ma raz z górki raz pod górkę. Ale wierzyć musimy. Bo bez wiary jesteśmy jak ślepi..w tunelu. Błąkamy się i nie widzimy wyjścia..
Wiem że jest ciężko ale czasem włąsnie musimy na przekór wszystkim pokazać że jesteśmy silne i podołamy! I się nie poddamy :tak::tak::tak:
Prawda dziewczynki?

Kurde moje zycie to ma jakąś mapę z samymi pagórkami:-)
ale cóż tłumaczę sobie ,że tak ma byc tylko najgorzej jak dopada człowieka rezygnacja

reklama
Witajcie kochane, cieszę się, że jeszcze o mnie pamiętacie:tak:
Dziękuję Wam za to....
Pamiętam jak trafiłam tu rok temu, wtedy straciłam pierwszą ciąże..... bardzo mi pomogłyście...... jestem Wam za to bardzo wdzięczna..........
Mało tu jestem, ale podczytuje co tam u Was słychać albo Syla zdaje mi relacje.....
Gabi twoją córeczka jest prześliczna, cieszę się że już wszystko dobrze, i Ania- śliczne imię

Nie jestem w stanie do Was wszystkich napisać, ale bardzo się cieszę, że tyle kobitek jest w ciąży a i już urodziło śliczne dzieciątka;-)))
Kochane trzymajcie się dzielnie a szczególnie Słodziutka, często o Was myślę i wierzę, że niebawem i Wam się wszystko poukłada

Ja jestem teraz w 32tyg, będzie chłopiec, wczoraj miałam usg i ma już ok 2,5 kg-sporo jak na ten tydzień

Buziaki i pozdrowienia dla Was wszystkich

Do góry