reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam dzięki za komplementy Werci
to fakt i nie ma co ukrywac po prostu jest śliczna tylko taka nie znośna
miałam się nie załamywać nie dawać emocjom ale łatwo nie jest wczoraj rozmawiałam z koleżanką z pracy podobno już czekają kiedy wrócę żeby mi podarować wymówienie
tyle że trochę poczekają

WitamDZiewczynki,,,,troche mnie nie było.....ale mój urwis,,,,, tylko dwór, dwór i dwór,,,, rano wstajemy,, posprzątam, prani enastwie, obiadek zgotuje i i dziemy na dwór,,,najpierw, spacer z psem, potem rowerek, auto i place zabaw,,,,, o 15 mąż nas zgarnia z jakiegos placu zaba,,,,,w:tak::tak::tak::-D:-D:-D i obiadek,, po obiedzie juz marudzenie że idziemy dalej,, no to dlaej,,,,, i do wieczora na dworze, miedzy czasie zakupy, dziaka,,,, i tak leci,, jak wracam wieczorem to padam,,,,,,zreszta tylko na pare godzin,,, bo w nocy Franio się roskręca,,,, i juz po spaniu,,,, masakra,, brzuchatki wy tez tak macie,że wasze dziecie wypina sie z jednej strony,, i wygląda to jak góra lodowa,,,, normalnie można złapać jak piłeczke małą,,,,i do tego ten ból,,,,,,, strasznie bola te jego gimnastyki, do tego doszedł mi ucisk na wątrobe,,,, dostałam plam,,,,icały czas sie drapię.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A jeszcze mam jedno pytanko,,,, Franio tak kopie nisko,,,że normalnie mam wrażenie ,ze zaraz się urodzi,,,,:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tzn czuje przy kopniakach jak cały dółmacicuy az się rusza,,,a wizyta w poniedziąłek, kurcze mooże ta szyjka jeszcze się bardziej skróciła,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no mam nadzieje że damy radę,,,,,,,

A mam wiadomośc o blizniakach o których pisałma, było żle z2... jeden miał wylew, a drugi,,,,,ubytek na sercu,,,, na szczesci eubytek zarósł, czekaja na konsekwencje wylewu mniejszego,, ale naszczęście maluchy dosc spore jak na blizniaki urodzone w 28 tyg, jeden 1200 a drugi 1350,, jakos tak i cały czas pod respiratorem, dostały zastrzyki na rozwój płóc i karmone do zylnie, poleza jeszcze conajmniej 2 m,,,,,całe szczeście że podczas wyleu był podłączony do respiratora bo niebyło niedotlenienia, bo sprze t oddychał za nie,,;) wierze,że będzie dobrze,,,, trzymajcie kciuki,;)

Słodizutka kochan Ty moja,,,,,,,wysłałam na gg.... buziam mocno..... trzymaj się kochana i życze zdrówka,,,,, cały czas jesteem z TOBą.....:tak::tak::tak::tak::tak:bzuiam najmocniej jak moge.......

A TO FLUIDKI ZDROWIA DLA CIEBIE I MAMY......**********
A te specjalnie DKLA CIEBIE....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SELENKO..., co u WAS??? cos malutko CIEBIE,,, dlaej nie wiem jak z cukrem??? może ktos wie, nie moge nigdzie znaleść??// o właśnie jesteś na gg,,,,buziol

GAbi, jeszcze raz gratuluje,, Madzia śliczna

Aga IRL...... piekny brzusio,,,,,, no juz nie ukryjesz,,ale to dobrze,,, nie ma nic piękniejszego..;) zdrówka,,,,

ALSO,,,, no to duze dziecię,,,,, gratuluje....
CO do piersi,, to ja tez mam teraz wielkie,, brr,,,,,,,,,,,d w porywach do E w ciąży,,,,,, chce swoje c,,,,,,,,,,,,,,no ale cóż,,,,maleństwo ważniejsze,,,,;)

Alla,,,, ty pewnie spakowana,,,,,, ale CI fajnie,, trzymam kciuki..;)
SYla,,,,ale Tobie suwaczek mknie kochana,, dasz radę i doczekasz sie maleństwa.......

Pixelko ,, wysłałam gg
mnie częto ni ema na gg tylko kąp jest właczony,,,... fotki na NK śliczne, a Ty piekna kobietka z WIKI:-D:-D:-D:-D

Wróbelku,, odpoczywaj dużo,,,,, myślałąm,że juz wiesz co tam grasuje,,,,,, odpoczywajcie i dbajci eo siebie,,,,,,,:tak::tak:

Kinguś,,, trzymam kciuki,,
Aga Aj,, odpoczywaj dużo i nie zamartwiaj sie za wczASU,,, TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTKE,,, BUZIOLEK;;

marlenka,,,,,,,szafirek, agi,..... karOLKLKA,,,,, I WSZYSTKIE STARACZKI,,,,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dILAJLA, gUŚKA, aLUTKA, CO U was????? POZDRAWIAM??

maRAT:-D:-D:-D GDZIE SIĘ PODZIEWASZ???

cYNICZNA, pYSIA, hANIKI, sCARLET, mARTI, I WSZYSTKKIE NIEWYMIENIONE POZDRAWIAM,,,,,,,,

alICJA,,,, TY pENIE W SZLE PRZEDŚŁUBNYM,, WSZYSTKIEGO NAJ,,,,,,,,,,

koti..:-D:-D:-D

karolcia kochana<,,,,,,,,, BUZIAOM,,,,,,,, WYSŁAŁĄM GG
TRZYMAJ SIĘ KOCHANA I DLA ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D:-D

ŻYCZE MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM.....:-D:-D:-D

witam się i Ja.
kaska 0201, trzymaj się kochana, musisz wierzyć,,że będzie lepiej jak nie jutro to pojutrze. Tego Ci życzę. Jakby co..pisz, My tu jesteśmy.
enka1 , cieszę się,że u Ciebie ok.
Kasiekkm, TY to się pojawiasz i znikasz. Wiem, obowiązki. Napisałam Ci na GG co do cukru.

ja wierzę ze będzie lepiej aczkolwiek myslałam że za jakies dwa tygodnie wrócę do pracy będę mieć kontakt z ludźmi z klientem że może będzie łatwiej a tak niestety muszę teraz kombinować ze zwolnieniem przynajmniej dopóki nie znajdę nowej pracy a na to teraz brakuje mi sił

Ładne macie brzuszki, Aguś Irl. Also, super zdjątka na NK.
Piękne po prostu.
Gabi, gapiłam się na Anusię i nie mogę się nadziwić,że niedawno siedziała Ci w brzuszku. Długie ma włoski. Ładna dziewuszka, ważne,że zdrowa. Wytrwałaś, jesteś niesamowita. życzę Ci szczęścia.

A tak wyglądam ja w 29 tc.

kaska0201, może nie będzie tak źle. Ciężko coś doradzać jak się nie jest w podobnej sytuacji.
Zapomniałabym, Wróbelku, jak u Ciebie dziś?? Doczytałam o szpitalu.
Słodziutka, Aguś AJ (cały czas myślę), szafirku:-)

reklama
Do góry