reklama
kinguś
Nie poddam się
Witajcie ja tylko na chwilkę wpadłam i nie nadrobiłam zaległości.
Martwię się bo od kilku dni boli mnie szyjka i mam wrażenia jakby mi się wejście do pochwy zwęziło, nie wiem co się dzieje wizyta dopiero za tydzień
Martwię się bo od kilku dni boli mnie szyjka i mam wrażenia jakby mi się wejście do pochwy zwęziło, nie wiem co się dzieje wizyta dopiero za tydzień
kingus a jestes na l4? czy w pracy?
jak na l4 to wez no-spe forte 3x dziennie przez tydzien i sporo leż, a prycz nacisku cos cię może piecze, boli....cos innego niz zazwyczaj odczuwasz? jakas wzmożona wydzielina?
jak na l4 to wez no-spe forte 3x dziennie przez tydzien i sporo leż, a prycz nacisku cos cię może piecze, boli....cos innego niz zazwyczaj odczuwasz? jakas wzmożona wydzielina?
kinguś
Nie poddam się
Jestem w pracy.kingus a jestes na l4? czy w pracy?
Nic innego mnie nie boli. Czasem mnie zakłuje ta szyjka i nie wiem czy to bardzo źle.
Napisałam sms'a do ginki i czekam
Ostatnia edycja:
może to od siedzenia..jak pracowałam to tez kiepsko sie czułam, jednak 8,5 h przy kompie to przy powiekszającej sie z dnia na dzien macicy dosc nieprzyjemne uczucie, no i przez to mi sie stan zapalny przypałętał i musiałam sie podleczyć
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
to pytanie padło ode mnie czyli kaska0201 ale spoko co do przytulania to tak właśnie myślałam zreszta chyba nic by z tego nie wyszło chociaż nie wiem jakbysmy się starali bo nie to mi w głowienie wiem czy aga34 czy anka0201 pytały o przytluanki.
Tak jak było to już napisane dwa dni po zabiegu to stanowczo za wcześnie. To jednak jest ingerancja!!! I skrobanie jak łyżeczką po maicy! Dziewczynki troszkę wyobraźni. Fakt nie trzeba czekać może tak jak ginkowie mówią do pierwszej @ po zabiegu.. Ale te dwa tyg... Można dać sobie zregenerować .. Odbudować endometrium.. Zeby zrostów nie było. Tak jak któraś napisała tam jest wielka jedna rana.
Ale to jest sparwa indywidualna kazdej z nas. Choć o infeckcje wtedy bardzo łatwo. Uważajcie.choć wiem że taka potrzeba bliskości z m po.. Jest też ważna.
zawsze można się poprostu poprzytulać..ja myśle, że mimo wszystko należy zaczekać aż tam się w środku pogoi - tak bezpieczniej, na przyszłośc..
kaska0201 trzymaj się kochaniusia, wiem że jest ciężko - każdej z nas było, i jeszcze długo będzie źle i smutno, ale pamietaj że masz swoją rodzinkę na którą możesz liczyć, swojego ukochanego i oczywiscie nas!
kaska0201 trzymaj się kochaniusia, wiem że jest ciężko - każdej z nas było, i jeszcze długo będzie źle i smutno, ale pamietaj że masz swoją rodzinkę na którą możesz liczyć, swojego ukochanego i oczywiscie nas!
kaska0201
Ania2611 mam to samo wszystko boli w środku ale damy rade w końcu my kobiety jesteśmy silne
przyszła_mamusia przytulam się bo co innego nam zostało zresztą spimy w oddzielnych pokojach bo nasza wercia boi się spać u siebie a juz tak było fajnie spała sama choć przy zapalonej lampce ale miała kilka koszmarów i niestety nie sposób jej przekonać że duchów nie ma
a tak poza tym to mój m zrobił mi niespodziankę i teraz mam neta w dwóch pokojach więc mogę korzystać bez ograniczeń
przyszła_mamusia przytulam się bo co innego nam zostało zresztą spimy w oddzielnych pokojach bo nasza wercia boi się spać u siebie a juz tak było fajnie spała sama choć przy zapalonej lampce ale miała kilka koszmarów i niestety nie sposób jej przekonać że duchów nie ma
a tak poza tym to mój m zrobił mi niespodziankę i teraz mam neta w dwóch pokojach więc mogę korzystać bez ograniczeń
kaska0201
wkurza mnie że wszyscy pytaja jak saię czuję -a jak ja się mogę czuć-wiem że się martwią ale szczerze mówiąc mogliby oszczędzić mi takich pytań
reklama
wkurza mnie że wszyscy pytaja jak saię czuję -a jak ja się mogę czuć-wiem że się martwią ale szczerze mówiąc mogliby oszczędzić mi takich pytań
ja tez sie denerwowalam takimi pytaniami, ale przy któryśtam tysięcznym pytaniu "Jak się trzymasz" - wybuchłam..nie było miło, bluzgnęłam..Bo jak kuźwa do diabła miałam się wtedy trzymać? Do dzis dzień mnie to bardzo boli, ale już jest inaczej..
Kasienka, w chwili słabosci radze odpowiedziec pytaniem na pytanie :"A jak mam sie czuć?" albo "A jak Ty bys się czuł/a na moim miejscu?" - mało miło ale szybko zakończy niepotrzebne dyskusje..Bo tak naprawdę to nie temat do rozmów z "byle kim"