reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mnie tez wszystko jedno czy chlopak czy dziewczynka ale przyznac musze ze marzy mi sie coreczka teraz po tych niepowodzeniach chce tylko aby sie udalo

selenko nie mam pojecia moze cos do ubrania bo to juz pannica i pewnie lubi sie stroic

reklama
WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI..;):-D:-D:-D

u nas wczoraj tak sypało,,normalnie zima,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dzis topnieje,ale śnieg leży,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Syla miałaś rację,,,,juz po ptokach,,,,,,paczka przepadła a ja mam nauczke:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

BAWICIE się w obstawianie:-D:-D:-D:-D
no to moje typy:::

Aga IRl - dziewuszka( trzymam kciuki za usg)
Sylcia - chłopczyk ( równiez kciukasy zaciśnięte)
Wróbelek- ( dziewuszka)

a jak tam Madzia??? cos ją wzieło- może mały robi protest na brak imienia:-D:-D:-D:-D:-D

WITAM ANETKA, SŁODZIUTKA< SYLA< SELENKO, OLENKO, WRóbelku, Alluu, Magdalenko...

pozostałe dziewczynki pozdrawiam.....
Also,- piekne fotki Marti, Pati.b, iławianka, Karola, Kinguś, kasieńka, Alutka, Mircia, Marli, Alicja, AgaAJ, , pixella, dlaczegotak, Danula, Carri, Anesto, Pyzuniagaj, Magdalenka, Madzia Marlenka, Sonita, Koti, cyniczna, Agi, Iza, angelka, Agair,mordoklejka, jezyk, ozkane, ruda, KAROLKA, KAROLA 2 i wszystkie niewymienione .....:-D:-D:-D:-D

życzę miłego dnia.....

Nie wiem o której Agusia ma wizytę, chyba się nie chwaliła.......
Edytko chyba będziemy mieli usg, bo zawsze mi lekarz robi, chociaż miałam robione 2 tyg temu i Kubus ważył już 1600gram:-):-):-):-):-):-). Głównie idę omówić wyniki.
Ja też uwielbiam słodkie lenistwo ale czas wstać i wyjść na zakupy i spacer, wyszło piękne słońce.
Buziam Was serdecznie

Kasiu, ale galop!! Witaj.
książka to dobry pomysł, kupię, ciuchy, tez dobry, ale juz brak miejsca w szafie! Wolałabym nie kupować. Zresztą gust mamy różny. Co owocuje nie pozyczaniem sobie ubrań, ten plus.
Magdalenko, ja obiad mam , a zaraz odkurze i co dalej? Zostały mi książki, choc spacer nie byłby zły, powinnam..a tak zimno.

Ostatnia edycja:
u mnie zawsze dostawało się kasę,,,,, zreszta tak jest do dziś, każdy kupuje co mu się podoba i zawsze zadowolenie...;:-D:-D:-D

Andzi.. kochana książka jak fajna naprawdę warto. A Twoja panna jest bardzo mądra wiec książki lubi ( nie to co ja :zawstydzona/y:)
Ciuchy nie bo faktycznie ma tych "szmatek" troszkę. A może coś z gadżetów? Bo wiem że Wy wszyscy lubicie :-)

Allaa wiec może jakieś zdjęcie z usg wyciągniemy od Ciebie? Obiecałas zdjęcie brzuszka i nic ani widu ani słychu...

Witak Kasiu!!!

Ola jakby nie nasza w tym przypadku, gadżetów, a kosmetyki kupuje sobie sama tez. Kupię książkę, bukiet kwiatów od Taty i może kupię jej te butki co chciała a Ja się opieram..

a mi zawsze jakos tak Julcia się marzyła, choć coś niby myślałam że bedzie to gdzieś tam w środu że będzie chłopak,,,,

a teraz widzę same zalety że 2 chłopców, jeden pokój, zabawki, noi ciuchy nie zmarnują sie po Igorze,,,,, zresztą Igor chciał braciszka,,,,, teraz nie zamieniłabym mojego Francia za najpiękniejsza dziewuszkę, jest mój i najukochańszy wyczekany,,,,, teraz ważne byle był zdrowy,,,,, nie zamieniłabym go za skarby świata:-D:-D:-D:-D

a dziewuszka,,mam chrześnicę....:-D:-D:-D to tez jak moje,,heh

Dobra dziewczynki cały ranek z Wami przesiedziałam.. choć nie powiem że było bardzo miło!!!

Zmykam i ja trzeba troszkę pomieszkać z mezem.. coś na obiadek zrobić,odwiedzić rodziców.. i wogóle..

Do napisania kochane dziewczynki

Marzenko :-);-)

reklama
widzisz Edytko, mój męzuś zmienił pracę i siedzi teraz po godzinach, jak wraca do domu późno, to jakoś nie mam sumienia go prosic...chyba będę musiała sama tą fotkę strzelić;-)

Do góry