reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edyciu wyniki juz przesłałam do laury i czekam na jej odzew. TSH za niskie, ft4 w normie, ft3 za wysokie. Może zmieni mi dawkę w takim razie. Nie znam się, czekam.

reklama
ja stawiam tak agunia irl (chlopak)
wrobelek(dziewczynka)
sywia(chlopak)
reszte dziewczynek plec znamy

Widzę że całkiem inaczej jak Andzi i ja. Zaobczymy jakie z nas wrózki ... czy na sabat sie nadajemy czy nie :-D:-)

Sylwia ano się okarzę.. może i dzisiaj? Kto wie.

Andzi wiec czekam na interpretacje wyników bo wiesz że mi też to nic nie mówi.

Mój M chciał chłopaczka, jak mówił, dla równowagi w Rodzinie, ale mamy drugą dziewczynkę. Pewnie będzie jego oczkiem w głowie tak jak Ola. Tak to juz jest z tymi tatusiami.
Wróbelku, nie wiem co Ci doradzić, skoro nie ma takich instytucji..
marlenko , obstawiasz odwrotnie aniżeli ja, zobaczymy.

Ktoś kiedyś mi powiedział że mężczyźni głównie (nie wszyscy!) wolą chłopczyków ale z całego serca i "bardziej" kochają córeczki - takie własnie ich oczka w głowie.

Wróbelku też nie wiem co doradzić? A na obrozy nie ma adresu? Nasz pies ma wygrawerowany aders..

U mnie M mówi, że nie chce znać płci i ucieszy się i z synka i córki, ale mi się wydaje, że chciałby córeczkę (taką typową córunie tatusia), ale może się mylę hehehe

Selenko dziękuję, u nas wszystko dobrze.W piątek do lekarza idziemy.
Ja też myslę, że u Sylwi będzie chłopak.
Wrobelku przykra sprawa z tym pieskiem....ja też bym wzieła takiego do domu, nie znoszę widoku cierpiących zwierząt

reklama
nam jest totalnie obojętne, wazne zeby zdrowe i donoszone...
ale ciekawi jestesmy;-)
z drugiej strony fajnie tak spekulowac nie wiedząc...

no ciąża przebiega zupełnie inaczej niz poprzednia, jem tez inaczej, więc moze bedzie chlopak jednak.no zobaczymy.

Do góry