reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edyciu wyniki juz przesłałam do laury i czekam na jej odzew. TSH za niskie, ft4 w normie, ft3 za wysokie. Może zmieni mi dawkę w takim razie. Nie znam się, czekam.

reklama
ja stawiam tak agunia irl (chlopak)
wrobelek(dziewczynka)
sywia(chlopak)
reszte dziewczynek plec znamy

Widzę że całkiem inaczej jak Andzi i ja. Zaobczymy jakie z nas wrózki ... czy na sabat sie nadajemy czy nie :-D:-)

Sylwia ano się okarzę.. może i dzisiaj? Kto wie.

Andzi wiec czekam na interpretacje wyników bo wiesz że mi też to nic nie mówi.

Mój M chciał chłopaczka, jak mówił, dla równowagi w Rodzinie, ale mamy drugą dziewczynkę. Pewnie będzie jego oczkiem w głowie tak jak Ola. Tak to juz jest z tymi tatusiami.
Wróbelku, nie wiem co Ci doradzić, skoro nie ma takich instytucji..
marlenko , obstawiasz odwrotnie aniżeli ja, zobaczymy.

Ktoś kiedyś mi powiedział że mężczyźni głównie (nie wszyscy!) wolą chłopczyków ale z całego serca i "bardziej" kochają córeczki - takie własnie ich oczka w głowie.

Wróbelku też nie wiem co doradzić? A na obrozy nie ma adresu? Nasz pies ma wygrawerowany aders..

U mnie M mówi, że nie chce znać płci i ucieszy się i z synka i córki, ale mi się wydaje, że chciałby córeczkę (taką typową córunie tatusia), ale może się mylę hehehe

Selenko dziękuję, u nas wszystko dobrze.W piątek do lekarza idziemy.
Ja też myslę, że u Sylwi będzie chłopak.
Wrobelku przykra sprawa z tym pieskiem....ja też bym wzieła takiego do domu, nie znoszę widoku cierpiących zwierząt

reklama
nam jest totalnie obojętne, wazne zeby zdrowe i donoszone...
ale ciekawi jestesmy;-)
z drugiej strony fajnie tak spekulowac nie wiedząc...

no ciąża przebiega zupełnie inaczej niz poprzednia, jem tez inaczej, więc moze bedzie chlopak jednak.no zobaczymy.

Do góry