reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mojemu Wiesiowi zawsze było wszystko jedno co.. byleby zdrowe i byleby BYŁO...!
Ale są takie osoby co bardzo przywiązują do tego uwagę i czasem się nie mogą pogodzic np że kolejna córka.. albo że syn a miała być tym razem dziewczynka.
A to przecież mężowie dają X lub Y i to oni są odpowiedzialni za produkcję :rofl2::-D

wróbelku może Anetka pomoże :tak: wierzę w to.

Allaa czekamy czekamy na wizytę. A usg będziesz mieć robionę w piatek?

Sylwia jejku ile jeszcze czasu do tej 15.25 :wściekła/y::-D

A kiedy Agula Irl ma wizytę? O której wie może któras z nas?

Kusicielko kochana a Ty gdzie jesteś?

Mnie było wszystko jedno, a nawet chciałam dziewczynkę, może dlatego,że wiem jak się ją wychowuje? A może się łudzę, dzieci są różme. Jedyne o czym myslę to aby była zdrowa, naprawdę.
Poszłabym na spacer, a tu nie ma jak i z kim. Z psem ? Pójdę, ale zimno na dworze, istna zima. Męża brak, dzwoni codzień i nieźle sie bawi na nartach, miło słyszeć ten radosny głos i słowa, że wolałby być tam z nami i napewno nas tam zabierze. Tęskni mi sie za nim, po 17 latach to aż dziw.
Co kupić 16 nastolatce na urodziny?

Jak mnie się pytali co bym chciała, to mówiłam, że obojętnie byle by zdrowe, to widziałam zdziwione miny rozmówców.Mój mąż mówił, że chciałby chłopczyka, ale jestem pewna, że kochałby równie mocno małą księżniczkę. Codziednnie łzy wzruszenia napływają mi do oczu jak mąż gada do brzucha albo bawi się z Kubusiem gdy ten ćwiczy kopniaki:-):-):-)

chwilowo znów uciekam porobić coś w domu
Anetko jak będziesz i doczytasz mojego posta to polecam się do odpowiedzi na priva
Selenko jak ta 16sto latka czyta książki to polecam taką pt "poczekajka" nie pamiętam autorki, ale okładka jest cała zielona z taką rudą babką siedzącą przed chatką. Świetna książka poecam wszystkim i którzy lubią się pośmiać!!!!!!!!

Andzi wiesz że zawsze jestem chętna na spacerek ale nie w taką zimę :-D
i tylko wirtualnie póki co.
Mnie nie dziwi to że tęsknisz za Sławkiem.. wiesz o tym bo ja za Wiesiem tęsknie jak jedzie do sklepu i nie ma go dwie godziny :sorry2::baffled: ehhh to musi być miłość :zawstydzona/y::-);-)
Olci na urodziny? Wow to już pannica... hmm i co takie własnie kupić?:dry:

reklama
Do góry