reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga Irl nas prześwieci za te prorocze wizje :-)

Witaj allaaa :-)

Andzi kochana tak.. i podrap jeszcze mnie za uszkiem :-):-D:tak:;-);-)
Smacznego życze... choć na samą myśl jak to wygląda robi mi się jakoś bleee :baffled::-D

reklama
allaa, witaj kochana. jak sie dziś czujecie oboje?
Sylwuś, kciuki będą zaciśniete na 100%.Proszę daj znać co i jak.
Izuś, a może będzie co oblewać w opałkowej? Fakt,że herbatką , ale zawsze to coś.
Magdalenka38 , fajnie,że wpadłaś. Miły dzień sie zaczyna. Tyle Was tu!

no ja sie nie nastawiam na poznanie płci dzis bo to jego usg takie do dupy jest, ale jak mnie skieruje w kwietniu do szpitala to nie wyjde jak mi nie powiedzą co to za robal tam siedzi;-)
ale czuje go dzis od rana jak sie kręci;-)
tatus mu obral własnie pomarańcze i chyba mu zasmakowala bo czuje jak sie wierci..hehehe
co do laptopa to mu dziala,ale cos tam sie wygieło.ja naszego prywatnego na noc chowam więc nic mu nie grozi;-) a słuzbowym niech se rzuca.:nerd:

Iza idź... idź i wracaj z uśmiechem na buzi.
Ja wiem czy to takie dziwne? Jakoś trzy razy byłam w ciązy :szok: wow jak to brzmi :zawstydzona/y::-( i za każdym razem wiedziałam że jestem..więc może i Ty masz taką intuicję?

Andzi kiedy wyniki?

wrobelek a jak piesio? bo moja dzisiaj juz 2 razy dala mi popalic zlosnica jedna
wymiotował żółcią z rana i nie wiem czemu, chyba zaraził się od suczki rodziców, bo ona właśnie skończyła antybiotykoterapie po 2 tyg. muszę iść z nim do weterynarza.
Jeśli już mowa o psach od dwóch dni błąka się koło mojego bloku przepiękny młody owczarek, ma pana bo ma obroże, ale widocznie komuś uciekł, jest baaaaaaardzo wystraszony i głodny, Zaniosłam mu wczoraj wieczorem dużą porcje chrupek dla psa i dosłwnie rzucił się na nie biedaczek. Boję się żeby kogoś nie zaatakowal z glodu, Przygarnęłabym go i wywiesiła ogłoszenia, ale ma już 2 piech i 3 rodzice nie pozwolą mi przyprowadzić do domu. Nie wiem gdzie dzwonić, u nas nie ma schronisk, ani instytucji zajmujących się zwierzątkami, a on jest taki piękny, przecudny wprost, przesłodziutki.!!!!!!!!!! Poradźcie mi coś proszę!!!!!!!!

reklama
Andzi ja tez mysle ze dziewuszka ale męzus sie kłóci ze chlopak, i nie dlatego ze chce koniecznie synka on po prostu tak czuje!

Do góry