reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga Irl nas prześwieci za te prorocze wizje :-)

Witaj allaaa :-)

Andzi kochana tak.. i podrap jeszcze mnie za uszkiem :-):-D:tak:;-);-)
Smacznego życze... choć na samą myśl jak to wygląda robi mi się jakoś bleee :baffled::-D

reklama
allaa, witaj kochana. jak sie dziś czujecie oboje?
Sylwuś, kciuki będą zaciśniete na 100%.Proszę daj znać co i jak.
Izuś, a może będzie co oblewać w opałkowej? Fakt,że herbatką , ale zawsze to coś.
Magdalenka38 , fajnie,że wpadłaś. Miły dzień sie zaczyna. Tyle Was tu!

no ja sie nie nastawiam na poznanie płci dzis bo to jego usg takie do dupy jest, ale jak mnie skieruje w kwietniu do szpitala to nie wyjde jak mi nie powiedzą co to za robal tam siedzi;-)
ale czuje go dzis od rana jak sie kręci;-)
tatus mu obral własnie pomarańcze i chyba mu zasmakowala bo czuje jak sie wierci..hehehe
co do laptopa to mu dziala,ale cos tam sie wygieło.ja naszego prywatnego na noc chowam więc nic mu nie grozi;-) a słuzbowym niech se rzuca.:nerd:

Iza idź... idź i wracaj z uśmiechem na buzi.
Ja wiem czy to takie dziwne? Jakoś trzy razy byłam w ciązy :szok: wow jak to brzmi :zawstydzona/y::-( i za każdym razem wiedziałam że jestem..więc może i Ty masz taką intuicję?

Andzi kiedy wyniki?

wrobelek a jak piesio? bo moja dzisiaj juz 2 razy dala mi popalic zlosnica jedna
wymiotował żółcią z rana i nie wiem czemu, chyba zaraził się od suczki rodziców, bo ona właśnie skończyła antybiotykoterapie po 2 tyg. muszę iść z nim do weterynarza.
Jeśli już mowa o psach od dwóch dni błąka się koło mojego bloku przepiękny młody owczarek, ma pana bo ma obroże, ale widocznie komuś uciekł, jest baaaaaaardzo wystraszony i głodny, Zaniosłam mu wczoraj wieczorem dużą porcje chrupek dla psa i dosłwnie rzucił się na nie biedaczek. Boję się żeby kogoś nie zaatakowal z glodu, Przygarnęłabym go i wywiesiła ogłoszenia, ale ma już 2 piech i 3 rodzice nie pozwolą mi przyprowadzić do domu. Nie wiem gdzie dzwonić, u nas nie ma schronisk, ani instytucji zajmujących się zwierzątkami, a on jest taki piękny, przecudny wprost, przesłodziutki.!!!!!!!!!! Poradźcie mi coś proszę!!!!!!!!

reklama
Andzi ja tez mysle ze dziewuszka ale męzus sie kłóci ze chlopak, i nie dlatego ze chce koniecznie synka on po prostu tak czuje!

Do góry