reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ładny sen, ale to byłby TŁUM. Dużo nas tu, wszystkim zyczę dzidziolka w wózeczku.
Skoro nie wiadomo co ma wróbelek to możemy zgadywać, ja stawiam na chłopaczka, a u Agi Irl na dziewuszkę.
Witaj Iza, Edytko, kochana jesteś. marlenko..

reklama
hej dziewczynki
u nas zima ale słonko świeci od rana choć z dla widac juz chmury
na 15,25 mam wizyte u profesorka, nie moge sie doczekac!!!

dziś spalam dosyc długo, mój mężus w nocy tak wierzgał nogami ze przewrócił stolik na którym stał laptop ( na szczescie jego słuzbowy hehe),no i runął na podłoge z hukiem, zerwalam sie jak oparzona a spalam obok w pokoiku, omało zawalu nie dostałam!!! on tez;-)

wiecie co ,muli mnie od kilku dni i zaczynam sobie wkrecac i potem sie wkurzam na siebie ,ze po co sobie wkrecam!

Witaj Syla, to burzliwa noc była, hi hi.
Izuś, każda z nas sie tak wkręcała, Ja też.
Edytko, chętnie, porozpieszczać Cię trochę? Wcinam własnie resztki szpinaku z mozzarellą z wczoraj, ochydnie wygląda, ale smakuje super.

IZa a kiedy ma @ nie przyjść?

Sylwia witaski miłe! 15.25 - masz kciuki jak w banku. Tylko napisz później co i jak! Ale Twój M daje czadu.

Andzi u Agi Irl tak jak Ty - na dziewczynkę stawiam i znów nie będę oryginalna u wróbelka coś mi jajeczka chodza po głowie:-D

Witam się z Wami i ja:-):-):-):-)
Sylwia kciuki dziś będziemy trzymać, no i za Agusię też- oby te jajeczka zobaczyła-chociaz ja tez stawiam na dziewczynkę;-);-);-);-);-)

reklama
Do góry