reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie wiem Marzenko ale coraz trudniej będzie o zlot bo coraz więcej ciężarówek niektóre niezdolne by doleciec na miotle. A inne tulą swe maleństwa i pewnie czasu nie mają. Nie ma sie co dziwić. Zreszta jakoś nie wierzę by nam sie udało spotkać choć ja optymistką ponoć jestem:baffled::sorry2:

dzień dobry, ale tu ruch z rana!! ho ho
Nie nadrabiam zaległości, bo zanim skończę znikniecie.
Czy wydarzyło sie coś wyjątkowego i ciekawego? Kto mi streści?

czas najwyzszy sie ubrac i na jakies zakupy wyskoczyc...

mialam kiedys taki sen ze bylo spotkanie i kazda miala dzidziula w wozeczku

Witaj Andzi włąsnie piszę do Ciebie eska :-D:tak:;-):-)
Hmmm powiem tak "nic wyjątkowego" się nie zdarzyło.. same ploteczki.
Enka "tylko" się pokazała... wkońcu.. i wróbelek u niej z dzidzią wsio ok.. tylko dalej nie wiemy kto mieszka pod serduszkiem

mialam kiedys taki sen ze bylo spotkanie i kazda miala dzidziula w wozeczku[/quote]

no to musi byc proroczy sen!
własnie mi kolezanka napisala,ze az boi sie pomyslec jakie moje dziecie bedzie:charakterne i pyskate hehe

reklama
Do góry