reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Naszła mnie ochota na budyń :sorry2: a to wszystko przez Was bo znów o jedzeniu gadacie..
ale teraz nie robię bo w żołądku miejsca brak, choć ja zawsze mówię że na słodkie to ja mam osobną przegródkę w żołądku i zawsze na nie mam miejsce :zawstydzona/y::dry::sorry2:

a co tam bede dla gosci piekla (co dziennie beda siedziec) ale jestem wiem wiem ....moze cos na swieta zrobie (murzynka)
ide zmierzyc cisnienie..........

Madziu 38 :crazy::crazy::crazy: nie mów nic o muffinkach :wściekła/y::angry::no:

Marzenko a źle sie czujesz? Że ciśnienie mierzysz?
Ale wredota z Ciebie :-p;-) ale za to jaka kochana :-D
Pewnie dla gości nie rób ale jak BB-owiczki się zwala.. opcja fulll wypas :rofl2:

ja tez mam juz ochote na te mufinki mniammmmm:-)
o 11 30 mam spotkanie z dyrem ,ciekawe czy bedzie opierdzielał bo u niego to od humoru zalezy

125 na 84 nie jest zle ...pies mnie zdenerwowal i czulam ze mnie goraco łapie ...szybko sie denerwuje...
A no pewnie ze dla Was zrobie tylko kiedy bedzie ten zlot czarownic???

reklama
Do góry