reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wróbelek to będziemy czekać razem z Tobą(zbytnio innego wyjścia nie mamy:-p:-D) tylko nie wiemy jakie kartki wysyłać wcześniej na gratulacje ;-)
Nie chcesz męża??No pieknie najpierw płacze że Go nie ma.. a teraz go nie chce.. i zrozum tu kobiety:sorry2:

Madziu26 i jak brzuszek dalej daje popalić?
Strasznie @ daje mi popalić, bez tabletek przeciwbólowych nie daje rady funkcjonować:-(

reklama
madziu38 a mleko zagotować z masłem? Podgrzać?

kasiulka kochana przykro mi że lekarze nie wiedzą i nie da się wyeliminować przyczyny... a wynik histopa? coś wniósł?

Ja uciekam wywiesić pranie i zjem świerzo upieczonego serniczka mniam mniam, postaram się zajrzeć później!!!!!!!!!!

Słodziutka ja wiem, że się droczysz, a ja muszę sobie ponarzekać bo moja mama jest koleżanką mojej teściowej i nie pozwala mi na nią narzekać;-)

ja nie gotuje mleka - tylko jak wlewam do stopionego masła to szybko mieszam - przeważnie nie mam czasu ani cierpliwości żeby czekać aż przestygnie:zawstydzona/y:

To jajka Ci sie nie zetną?:-) ja też własnie nie mam czasem cierpliwośći. Choć własnie mufinki mam zamiar zrobić ale nie miałam dobrego przepisu.. wiec może wkońcu się skuszę..

reklama
jajo juz zjedzone a ciasto wciagneli wczoraj goscie i kawalek dla taty spakowalam bo przeciez on mi jablka dal hehe wiec sie upomnial A i powiedzieli ze jutro tez na ciacho przyjada ze mam upiec ...ale nic z tego

wrobelek a jak piesio? bo moja dzisiaj juz 2 razy dala mi popalic zlosnica jedna

Do góry