reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wróbelek to będziemy czekać razem z Tobą(zbytnio innego wyjścia nie mamy:-p:-D) tylko nie wiemy jakie kartki wysyłać wcześniej na gratulacje ;-)
Nie chcesz męża??No pieknie najpierw płacze że Go nie ma.. a teraz go nie chce.. i zrozum tu kobiety:sorry2:

Madziu26 i jak brzuszek dalej daje popalić?

wrobelku to bedzie piekna niespodzianka ...Ja tez w pierwszej ciazy nie chcialam wiedziec a lekarz mi powiedzial ze na 90%chlopak

edytko ok bede wiedziala

Nie chcesz męża??No pieknie najpierw płacze że Go nie ma.. a teraz go nie chce.. i zrozum tu kobiety:sorry2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tęsknie za nim, ale teściowa naprawde traktuje go jakby miał 5 lat, on też ma tego dosyć, ale ona nie słucha tłumaczeń. I już wiem, że ona będzie mi chciała urządzić reszte mieszkania, a mi jej gust (babciny) się nie podoba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::angry::crazy: więc nie złoszczę się, że M wraca, tylko, że znowu będę się urzerać z jego mamuską

Marzi.. pamietaj, pamiętaj... i jak jajeczko już ugotowane? Swoją drogą dawnooo nie jadłam jajka na twardo :sorry2:
A szarlotka zjedzona? Pewnie zaraz przeklnę ten moment co o niej wspomniałam bo już mi ślinka cieknie na sama myśl o niej.. ale cóż niech idzie w świat :-p:zawstydzona/y:

wróbelek - super wieści - nie zazdroszczę przeprowadzki i pakowania... dzidzia ćwiczy cierpliwość mamusi;-)

mufinki robię sama oczywiście:

suche:
210 g mąki
210 g cukru
4 łużki kakao
1 łyżeczka proszku do pieczenia
posiekanie migdałi i czekolada - ok 50-100g

wszystko mieszamy na jednolitą masę

mokre:
rozpuścić 130 g masła
dolać 150 ml mleka
jak będzie chłodne to wbić 3 jajka

wszystko razem wymieszać na jednolitą masę

wlać mokre do suchych i szybko wymieszać - nie musi być idealnie

przelać do blachy mufinkowej - i piec 20-25min w 190stopniach

i tyle:) życzę smacznego:-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tęsknie za nim, ale teściowa naprawde traktuje go jakby miał 5 lat, on też ma tego dosyć, ale ona nie słucha tłumaczeń. I już wiem, że ona będzie mi chciała urządzić reszte mieszkania, a mi jej gust (babciny) się nie podoba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::angry::crazy: więc nie złoszczę się, że M wraca, tylko, że znowu będę się urzerać z jego mamuską

Rozumie przecież wróbelku ale się droczę.. :zawstydzona/y: ufff ja za bardzo lubię droczki.
A czasem jednak na BB trudno je odróźnić..

CHOĆ ALICJA!! WŁASNIE GDZIE JESTEŚ ALICJO Z KRAINY KOSZMARÓW? zna się na droczkach wyśmienicie.. I MARZI też :tak::-D

Do góry