reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Miśki.
Oberwie mi się bo znów się nie odzywałam długo, ale za jakieś 2 tyg to się zmieni. Chwilowo jestem w trakcie przeprowadzki (w sensie część gratów już wywiezione, a część czeka na ostatnią chwilę) Wypakowywania, pakowania i przepakowywania!!!! Porządki wiosenne też w toku wczoraj zapakowałam mamie 13scie 60-co litrowych worków ciuchów, butów itd Wreszcie mama pozwolila mi na pozbycie sie ubran ktorych nie nosi.
Po usg wszystko ok tylko wciąż nie wiem jaka będzie płeć, bo dzidzia się na mnię wypieła (ale nie mogę mieć jej tego za złe, widać ma charakter po mnie, ja urodziłam się "tyłem do świata")

reklama
wrobelku dzidzia chce pewnie zrobic Wam niespodzianke ...widze ze jeszcze tylko 3 dni !!!! do powrotu ukochanego

edytko ano spac nie moglam a eska chcialam pisac tylko ze pomyslalam ze juz smacznie spisz i przeszkadzac nie bede

Tak mniam mniam śniadańko. Własnie przyniosł dalszą jego cześć :zawstydzona/y:;-):-D

Marzenko witaj.Mówisz jajo?

Kasiulka nie można tak myslęc. CHoć to co przechodzisz jest całkiem całkiem naturalne. Czeka Cię taka data jak termin porodu maleństwa. Póżniej że miało by miesiąc.. dwa.. roczek. Ale mówię Ci z perspektywy czasu inaczej do tego podejdziesz, tak jak pisałam ból nie minie a TY nauczysz się z nim żyć i normalnie funkcjonować. Bedzie dobrze. A Ty wiesz co było przyczyną wczesnego porodu? WIem że pisałaś swoją historię ale już jest nas tyle że nie jestem w stanie pamietać wszystkiego. Wybacz. Dla mnie w tym momencie byłoby przygotowanie się jak najlepiej do następnej ciązy by sytuacja już NIGDY WIECEJ się nie powtórzyła!

Wróbelek wkońcu jesteś. Własnie krzyczłam wczoraj za Tobą.... martwiłam się.Mówisz że dalej nie widać czy chłopczyk czy dziewczynka? Ehhh ależ nas zwodzi Twoje dziecię ;-) Najważniejsze że mama szczęśliwa i że wszystko jest OK.

Marzenko następnym razem pisz.. jak nie odpiszę to znaczy że spię i mi się nie chcę :zawstydzona/y::-D:tak:

Wróbelku własnie już 3 dni... i wkońcu będziecie razem! Albo dzidzia czeka na wielką odsłonę jak tatuś powróci? Kto wie

Wróbelku własnie już 3 dni... i wkońcu będziecie razem! Albo dzidzia czeka na wielką odsłonę jak tatuś powróci? Kto wie[/quote]

własnie,właśnie:-)

reklama
Ja już sama nie wiem czy chce, żeby mój M wrócił, teraz mam spokój, teściowa się nie wtrąca nie muszę się denerwować, a jak M wróci, to będę wiecznie wkur......
jeśli chodzi o pogodę to u nas zaczyna topnieć śnieg
A jeśli chodzi o płeć to teraz już nie chcę wiedzieć Dowiem się jak urodzę!!!!!!

Do góry