reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam się dziewuszki!

Enka kochana nareszcie jesteś! Ty łobuziaro ładnie nas tak opuszczać na dłużej? Żeby mi to było przedostatni raz. Ty w stanie błogosłwionym a my tutaj nerwy co u Was! Wrrr :-D:tak:;-):-) Naprawdę cieszę się że u Was wszystko ok. A na serduszko przyjdzie jeszcze czas.. miałaś dłuższe cykle pewnie owulka była później..wszystko da się wytłumaczyć. A mdłości.... ehhhh cud miód i orzeszki :-);-)
Dziękuje za piękną maździochę.. (czy to Twoja:errr:) ale ja tam póki co muszę swoim poldzio jeździć. Gdyby nie to że "obskura" nie zamieniłabym go na żadne inne.. ehhh przywiązuje się łatwo do rzeczy i ludzi :rolleyes::cool:

Anetko a fuj... fuj fuj.. jakbym pomyślała własnie że rozgryzą pudełko :oo2: ... i a feee
Nie przeszkadzają mi robaczki ale nie u mnie w domku. Mogę chętnie pooglądać u kogoś hihihii:wink:

Marti udanej pracki.

Witaj Iza olcia

Karolka322 nie, ja nie jestem żadną niestety specjalistką. Tyle wiem co z doświadczenia np swojego czy dziewczynek. Ale wydaje mi się że mogą być to nie Twoje wyniki. I że nie ma najgorsze jak im tego udowodnić. Ale nic niepokojącego to chyba nie jest. Najważniejsze w histp wyniku jest własnie wykluczenie zaśniadu groniastego lub czasem (jak nic z wyskrobin macicy nie ma) ciązy pozamacicznej i ewnwtualnych zmian rakowych. Tyle... a takto często gęsto własnie pisze o jakimś zapaleniu i ropnych cząstkach martwicy itp.
Więc nie bój się.. a najlepiej skontaktuj się z jakimś normalnym ginkiem.

Carri cieplutko Cię pozdrawiam i życze byś jak najszybciej skończyła te remonty bo wiem co one oznaczają.. aż za bardzo!

Dzisiaj tyle usg.. że czekam z niecierpliwością na wyniki!!! Sylwia, Agula Irl... (Iza30 Ty chyba już dzisiaj nie? Bo miałaś wcześniej)...trzymam mocno kciuki by wszystko poszło po WASZEJ myśli...:tak:

kasiulka czemu niewskazana kawa? Jakieś problemy ze sercem? Kardiolog? Napisz co i jak po wizycie!

Marzenko a Ty na bezsseność cierpisz? Trzeba było napisać eska bo nie spałam to weszłabym na BB i poklikałybyśmy sobie.

Andzi i jak dzisiaj wiecej sił u Was? Daj znać jak wyszły wyniki!!!!!

Also(Alu) buziaczki dla Ciebie i pogłaszcz brzunio i Ignasia od e-cioci!

a robisz je sama czy z torebki?
no jak bys mogła dacprzepis to moze i ja bym sie pokusiła choc marny ze mnie cukiernik
duzo pracy przy tym?

Pyszne śniadańko.. a Wy co tak milczycie? ;-):tak:

Alutka kochana i jak się czuje Emilka i Twój M? Lepiej już? A Ty jak się trzymasz? nie dajesz się choróbsku?

Karinko który to już cykl na clo ?

reklama
Do góry