reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karinko u nas burze były już od piatku i raz śnieżne a raz normalne z deszczem :wściekła/y::angry:

Madziu "ględź" ile wlezie a co tam.. zawsze można posta ominąć i nie czytać :-p:rofl2::-D:tak:;-);-);-)

U nas też pogoda jest nienormalna - rano lało, później słońce, później śnieg, który się topił i zamarzał - jak wsiadałam do autka ok 19 to szyby miałam zamarznięte - i przez cały czas niezmiennie wieje jak diabli... A w nowym autku mamy letnie opony a zmieniać się już nie opłaca za bardzo grrr. A ja nim będę jeździć od następnego tygodnia więc mam nadzieję, że już będzie ładnie.

Kupiliśmy renault clio grandtour 2009 - kolor szary kasjopea, silnik 1,2 turbo benzyna:-D
100koni a ma palić średnio niecałe 7l:-D Wybierałam ja - M się zgodził na najlepsza wersję wyposażenia:-D:-D:-D Chcielismy kupić 2008 ale żaden nie miał ESP - to ma być nasze docelowe autko na następnych parę lat więc już chciałam takie pierdoły. Za 4 lata będzie nasze - bo na tyle kredycik;-)

Ostatnia edycja:
Kupiliśmy renault grandtour 2009 - kolor szary kasjopea, silnik 1,2 turbo benzyna:-D
100koni a ma palić średnio niecałe 7l:-D Wybierałam ja - M się zgodził na najlepsza wersję wyposażenia:-D:-D:-D Chcielismy kupić 2008 ale żaden nie miał ESP - to ma być nasze docelowe autko na następnych parę lat więc już chciałam takie pierdoły. Za 4 lata będzie nasze - bo na tyle kredycik;-)

:errr: przy moim poldku wypada znakomicie :surprised::rofl:
Gratuluję zakupu! Napewno będzie Wam dlugo służył.
ESP? nie jestem w temacie co to?

ESP - to system kontroli trakcji - jak któreś koło straci przyczepność to reszta dba o to abym nie wypadła z trasy:-D
Autko ma duuży bagażnik, lekko się prowadzi jest cichutkie w środku:-D Musze się do niego przyzwyczaić, bo na razie mam za ciężką nogę;-)

reklama
ESP - to system kontroli trakcji - jak któreś koło straci przyczepność to reszta dba o to abym nie wypadła z trasy:-D
Autko ma duuży bagażnik, lekko się prowadzi jest cichutkie w środku:-D Musze się do niego przyzwyczaić, bo na razie mam za ciężką nogę;-)

WIem co to system kontroli trakcji. tyle że nie wiedziałam ze nazwali to esp...
Jeszcze raz gratuluję i naprawdę zmykam
paaa

Do góry