reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karinko u nas burze były już od piatku i raz śnieżne a raz normalne z deszczem :wściekła/y::angry:

Madziu "ględź" ile wlezie a co tam.. zawsze można posta ominąć i nie czytać :-p:rofl2::-D:tak:;-);-);-)

U nas też pogoda jest nienormalna - rano lało, później słońce, później śnieg, który się topił i zamarzał - jak wsiadałam do autka ok 19 to szyby miałam zamarznięte - i przez cały czas niezmiennie wieje jak diabli... A w nowym autku mamy letnie opony a zmieniać się już nie opłaca za bardzo grrr. A ja nim będę jeździć od następnego tygodnia więc mam nadzieję, że już będzie ładnie.

Kupiliśmy renault clio grandtour 2009 - kolor szary kasjopea, silnik 1,2 turbo benzyna:-D
100koni a ma palić średnio niecałe 7l:-D Wybierałam ja - M się zgodził na najlepsza wersję wyposażenia:-D:-D:-D Chcielismy kupić 2008 ale żaden nie miał ESP - to ma być nasze docelowe autko na następnych parę lat więc już chciałam takie pierdoły. Za 4 lata będzie nasze - bo na tyle kredycik;-)

Ostatnia edycja:
Kupiliśmy renault grandtour 2009 - kolor szary kasjopea, silnik 1,2 turbo benzyna:-D
100koni a ma palić średnio niecałe 7l:-D Wybierałam ja - M się zgodził na najlepsza wersję wyposażenia:-D:-D:-D Chcielismy kupić 2008 ale żaden nie miał ESP - to ma być nasze docelowe autko na następnych parę lat więc już chciałam takie pierdoły. Za 4 lata będzie nasze - bo na tyle kredycik;-)

:errr: przy moim poldku wypada znakomicie :surprised::rofl:
Gratuluję zakupu! Napewno będzie Wam dlugo służył.
ESP? nie jestem w temacie co to?

ESP - to system kontroli trakcji - jak któreś koło straci przyczepność to reszta dba o to abym nie wypadła z trasy:-D
Autko ma duuży bagażnik, lekko się prowadzi jest cichutkie w środku:-D Musze się do niego przyzwyczaić, bo na razie mam za ciężką nogę;-)

reklama
ESP - to system kontroli trakcji - jak któreś koło straci przyczepność to reszta dba o to abym nie wypadła z trasy:-D
Autko ma duuży bagażnik, lekko się prowadzi jest cichutkie w środku:-D Musze się do niego przyzwyczaić, bo na razie mam za ciężką nogę;-)

WIem co to system kontroli trakcji. tyle że nie wiedziałam ze nazwali to esp...
Jeszcze raz gratuluję i naprawdę zmykam
paaa

Do góry