magdalenka38
Fanka BB :)
Edytko - wie, że dam radę... Wam mogę poględzić bo M już mnie słuchać nie może... Wiem, że nikt inny mnie tak nie zrozumie jak Wy I to jest cudne w tym forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiliśmy renault grandtour 2009 - kolor szary kasjopea, silnik 1,2 turbo benzyna
100koni a ma palić średnio niecałe 7l Wybierałam ja - M się zgodził na najlepsza wersję wyposażenia Chcielismy kupić 2008 ale żaden nie miał ESP - to ma być nasze docelowe autko na następnych parę lat więc już chciałam takie pierdoły. Za 4 lata będzie nasze - bo na tyle kredycik;-)
ESP - to system kontroli trakcji - jak któreś koło straci przyczepność to reszta dba o to abym nie wypadła z trasy
Autko ma duuży bagażnik, lekko się prowadzi jest cichutkie w środku Musze się do niego przyzwyczaić, bo na razie mam za ciężką nogę;-)