reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dobry wieczór i Dobranoc kochane koleżanki. Jestem nie do życia, duszno mi i męczę się szybko. Starośc nie radość a młodośc nie wieczność.
Zmykam do łóżeczka.
Do jutra.

witam jesioraz przespalam sie bite 3 godz i teraz spac nie moge
karolka dokladnie tak jak pisze Edytka te wyniki histopat... sa prawie takie same ja tez cos mialam takiego .....

Karolka322 oznacza to że miałaś zapalenie (Prawie jak każda z nas jesli nastąpiło poronienie samoistne) i potwierdza ciąze... Nic wiecej. Tak włąsnie piszę..czasem jeszcze do tego dochodzi ropne zapalenie kosmówki z wlewami i ble ble ble.. brzmi niepokojąco ale to jest tylko potwierdzenie ze ciąza była. A swoją drogą nie wiem czy to nie jest "standart" i strasznie mnie dziwi że Ciebie nie ma w zeszycie a wyniki są? "Takie standartowe"... :dry::sorry2:

Iławianka witaj. Myślałam dzisiaj o Tobie jak odwiedzałam Cię na NK :-D

Karinko dziękuje Ci kochana.

Anetko a jesteście bardziej za kupnem czy jednak przerażają Was koszty?

Sylwia nawet nie wiesz jakim przykładem jesteś dla nas..

malutka80 przytulam.. i rozumie Twój ból.. mój tato walczył z kolanem przez tyle lat. Nie obyło się jednak bez operacji :sorry2:

Also(Alinko) wiem że czas szybko leci.. ucieka dzień za dniem. Ale u mnie jak było tak dalej jest. Dzień świstaka co dzień :angry::dry::sorry2:

Madziu38 tak myślałam że jest słodziutki i ma fałdki.. tak własnie kojarzy mi się mopsik:-D:tak: Więc czekamy z Tobą do dnia testowania.ję mas
Tu masz rację zadzwoniłam dzisiaj do lekarza i on mi powiedział że zapomniał zobaczyć co z wynikami i że mam zadzwonić jutro i powiedział że może przekręcił nazwisko i dlatego nie ma, coś mnie tchnęło i zadzwoniłam do nich pod pretekstem że może pomylili nazwisko albo niech sprawdzi po peselu a ta pani do mnie że jednak wyniki są więc po 19.00 pojechałam po nie i pytam że wczoraj nie było a dzisiaj się znalazły sprawdziłyśmy z tą dziewczyną w zeszycie i rzeczywiście mnie nie było wpisanej ona też postawiła oczy , byłam taka WK.....ONA że z tamtąd wyszłam.Słońce a może wiesz co to znaczy bo jeszcze miałam tak napisane BŁONIASTE STRZĘPY O OBJĘTOŚCI 20CM. też się zastanawiał co to znaczy ale nic nie wymyśliłam a ty chyba się na tym znasz lepiej niż ja więc proszę o pomoc.
BOJE SIĘ ŻE ALABO TE WYNIKI NIE SĄ MOJE ALBO WZIĘLI KARTKĘ PAPIERU I WYPISALI tak wnioskuje po tej całej dzisiejszej sytuacji.
DOBRANOC KOBIETKI JA JUTRO PIERWSZY DZIEŃ W PRACY.

Czesc kochane!!!

Slodziutka ty zarazo!!!! ;-) ;-) ;-) Wszędzie mnie znajdziesz :-D :-D :-D

Dzięki ci kochana z pamiec i chec poszukiwan!!! Bardzo mi miło się zrobiło. Myślałam ze kilka dni temu pisałam ale jakas nie ogarnięta jestem gdzie. Zreszta chcialam napisac jak bedzie serduszko.
Mdli mnie strasznie, ratunku!!! A przedwczoraj powiedzialam ze wolalabym wymiotowac i wiedziec ze wszystko ok. I tak sie troche martwie a nienawidze tych mdlosci ( i wez tu babie dogodz ;-) ). Pisze ze troche sie martwie bo jakos w srodku wierze ze jest ok.
I moze to juz pisalam ale jescze raz podkresle wam zeby nie wyczekiwac do zielonego swiatelka i wtedy zdecydowanie wyczekiwac dzidziusia. Ja z zajsciem w pierwsza ciaze nie mialam problemu a teraz mi nie szlo bo tak strasznie mocno go chcialam. No i jak postanowiłam ze bedziemy starac sie od maja to po ok. 2 tyg II :-D Wiem ze wam ciezko bo sama przez to przechodzilam ale tak lepiej. W pon. mam wizyte to sie odezwe. Nie daje rady czytac was.

A no i Slodziutka to powinnas sie o jakas gaze usmiechnac do kierownictwa BB :-D No pewnie powiesz ze nie, no to my sie usmiechniemy ;-)

karola322 to znalazlam
Proszę o przetłumaczenie badania rozpoznanie: grav obsolta makroskopowo: skrzepy krwi i strzępy błoniaste mikroskopowo: fragmenta decidua cum necrosi haemorrhagici, villi choriales et edometrium sine signis secretionis -------------- FRAGMENTY DOCZESNEJ Z MARTWICĄ, KOSMKI I ENDOMETRIUM BEZ OZNAK WYDZIELANIA POZDRAWIAM

reklama
karola322 to znalazlam
proszę o przetłumaczenie badania rozpoznanie: Grav obsolta makroskopowo: Skrzepy krwi i strzępy błoniaste mikroskopowo: Fragmenta decidua cum necrosi haemorrhagici, villi choriales et edometrium sine signis secretionis -------------- fragmenty doczesnej z martwicą, kosmki i endometrium bez oznak wydzielania pozdrawiam
dziękuję ale to jest noramalne że tak jest bo ja już zgupiałam:-(dobranoc

Do góry