reklama
magdalenka38
Fanka BB :)
Edytka - dobranoc ja do czasu kupowania autka też nie wiedziałam:-)
magdalenka38
histopatologia ma za znaczenie również wykluczyć zaśniad groniasty - to o tyle ważne, że w przypadku zaśniadu przez ok rok nie można starać się o dzidzię... przynajmniej tak kiedyś czytałam...
Tu masz rację zadzwoniłam dzisiaj do lekarza i on mi powiedział że zapomniał zobaczyć co z wynikami i że mam zadzwonić jutro i powiedział że może przekręcił nazwisko i dlatego nie ma, coś mnie tchnęło i zadzwoniłam do nich pod pretekstem że może pomylili nazwisko albo niech sprawdzi po peselu a ta pani do mnie że jednak wyniki są więc po 19.00 pojechałam po nie i pytam że wczoraj nie było a dzisiaj się znalazły sprawdziłyśmy z tą dziewczyną w zeszycie i rzeczywiście mnie nie było wpisanej ona też postawiła oczy , byłam taka WK.....ONA że z tamtąd wyszłam.Słońce a może wiesz co to znaczy bo jeszcze miałam tak napisane BŁONIASTE STRZĘPY O OBJĘTOŚCI 20CM. też się zastanawiał co to znaczy ale nic nie wymyśliłam a ty chyba się na tym znasz lepiej niż ja więc proszę o pomoc.Karolka322 oznacza to że miałaś zapalenie (Prawie jak każda z nas jesli nastąpiło poronienie samoistne) i potwierdza ciąze... Nic wiecej. Tak włąsnie piszę..czasem jeszcze do tego dochodzi ropne zapalenie kosmówki z wlewami i ble ble ble.. brzmi niepokojąco ale to jest tylko potwierdzenie ze ciąza była. A swoją drogą nie wiem czy to nie jest "standart" i strasznie mnie dziwi że Ciebie nie ma w zeszycie a wyniki są? "Takie standartowe"...
Iławianka witaj. Myślałam dzisiaj o Tobie jak odwiedzałam Cię na NK
Karinko dziękuje Ci kochana.
Anetko a jesteście bardziej za kupnem czy jednak przerażają Was koszty?
Sylwia nawet nie wiesz jakim przykładem jesteś dla nas..
malutka80 przytulam.. i rozumie Twój ból.. mój tato walczył z kolanem przez tyle lat. Nie obyło się jednak bez operacji
Also(Alinko) wiem że czas szybko leci.. ucieka dzień za dniem. Ale u mnie jak było tak dalej jest. Dzień świstaka co dzień
Madziu38 tak myślałam że jest słodziutki i ma fałdki.. tak własnie kojarzy mi się mopsik Więc czekamy z Tobą do dnia testowania.ję mas
BOJE SIĘ ŻE ALABO TE WYNIKI NIE SĄ MOJE ALBO WZIĘLI KARTKĘ PAPIERU I WYPISALI tak wnioskuje po tej całej dzisiejszej sytuacji.
DOBRANOC KOBIETKI JA JUTRO PIERWSZY DZIEŃ W PRACY.
enka1
Czesc kochane!!!
Slodziutka ty zarazo!!!! ;-) ;-) ;-) Wszędzie mnie znajdziesz
Dzięki ci kochana z pamiec i chec poszukiwan!!! Bardzo mi miło się zrobiło. Myślałam ze kilka dni temu pisałam ale jakas nie ogarnięta jestem gdzie. Zreszta chcialam napisac jak bedzie serduszko.
Mdli mnie strasznie, ratunku!!! A przedwczoraj powiedzialam ze wolalabym wymiotowac i wiedziec ze wszystko ok. I tak sie troche martwie a nienawidze tych mdlosci ( i wez tu babie dogodz ;-) ). Pisze ze troche sie martwie bo jakos w srodku wierze ze jest ok.
I moze to juz pisalam ale jescze raz podkresle wam zeby nie wyczekiwac do zielonego swiatelka i wtedy zdecydowanie wyczekiwac dzidziusia. Ja z zajsciem w pierwsza ciaze nie mialam problemu a teraz mi nie szlo bo tak strasznie mocno go chcialam. No i jak postanowiłam ze bedziemy starac sie od maja to po ok. 2 tyg II Wiem ze wam ciezko bo sama przez to przechodzilam ale tak lepiej. W pon. mam wizyte to sie odezwe. Nie daje rady czytac was.
A no i Slodziutka to powinnas sie o jakas gaze usmiechnac do kierownictwa BB No pewnie powiesz ze nie, no to my sie usmiechniemy ;-)
Slodziutka ty zarazo!!!! ;-) ;-) ;-) Wszędzie mnie znajdziesz
Dzięki ci kochana z pamiec i chec poszukiwan!!! Bardzo mi miło się zrobiło. Myślałam ze kilka dni temu pisałam ale jakas nie ogarnięta jestem gdzie. Zreszta chcialam napisac jak bedzie serduszko.
Mdli mnie strasznie, ratunku!!! A przedwczoraj powiedzialam ze wolalabym wymiotowac i wiedziec ze wszystko ok. I tak sie troche martwie a nienawidze tych mdlosci ( i wez tu babie dogodz ;-) ). Pisze ze troche sie martwie bo jakos w srodku wierze ze jest ok.
I moze to juz pisalam ale jescze raz podkresle wam zeby nie wyczekiwac do zielonego swiatelka i wtedy zdecydowanie wyczekiwac dzidziusia. Ja z zajsciem w pierwsza ciaze nie mialam problemu a teraz mi nie szlo bo tak strasznie mocno go chcialam. No i jak postanowiłam ze bedziemy starac sie od maja to po ok. 2 tyg II Wiem ze wam ciezko bo sama przez to przechodzilam ale tak lepiej. W pon. mam wizyte to sie odezwe. Nie daje rady czytac was.
A no i Slodziutka to powinnas sie o jakas gaze usmiechnac do kierownictwa BB No pewnie powiesz ze nie, no to my sie usmiechniemy ;-)
karola322 to znalazlam
Proszę o przetłumaczenie badania rozpoznanie: grav obsolta makroskopowo: skrzepy krwi i strzępy błoniaste mikroskopowo: fragmenta decidua cum necrosi haemorrhagici, villi choriales et edometrium sine signis secretionis -------------- FRAGMENTY DOCZESNEJ Z MARTWICĄ, KOSMKI I ENDOMETRIUM BEZ OZNAK WYDZIELANIA POZDRAWIAM
Proszę o przetłumaczenie badania rozpoznanie: grav obsolta makroskopowo: skrzepy krwi i strzępy błoniaste mikroskopowo: fragmenta decidua cum necrosi haemorrhagici, villi choriales et edometrium sine signis secretionis -------------- FRAGMENTY DOCZESNEJ Z MARTWICĄ, KOSMKI I ENDOMETRIUM BEZ OZNAK WYDZIELANIA POZDRAWIAM
reklama
dziękuję ale to jest noramalne że tak jest bo ja już zgupiałam:-(dobranockarola322 to znalazlam
proszę o przetłumaczenie badania rozpoznanie: Grav obsolta makroskopowo: Skrzepy krwi i strzępy błoniaste mikroskopowo: Fragmenta decidua cum necrosi haemorrhagici, villi choriales et edometrium sine signis secretionis -------------- fragmenty doczesnej z martwicą, kosmki i endometrium bez oznak wydzielania pozdrawiam