reklama
magdalenka38
Fanka BB :)
i ja... też bym chciała...
karola u mnie po pierwszym poronieniu bylo cos podobnego itd a jak poszlam do lekarza zapytac o wynik to ona mi mowi puste jajo plodowe... wariatka a ja jej jak to przeciez tydzien temu byl dzidzius i serduszko...i dopiero mi powiedziala ze z pobranych fragmentow tak wychodzi (poronienie samoistne)
magdalenka38
Fanka BB :)
mówię dobranoc... pchły na noc;-)
Pobudka
eh... mnie koszty troszkę przerażaja... ale mojego M nie on to najpierw wyda pieniążki a dopieor pozniej zastanawia sie czy potrzebnie ;-)
mnie bardziej przeraża to czym one się żywią
ale są kochane
u mnie normalnie zimmmaaaa biało, zimno i ciągle sypie...masakra... a miala byc wiosna...i gdzie ona ????
Also, Marti, Danula, Edytka, Carri, Anesto, Pyzuniagaj, Magdy dwie, Marlenka, Selena, Sonita, Koti, cyniczna, Agi, Iza, angelka, Agair, Pati.b, iławianka, Karola, Kinguś, kasiek, Alutka, Mircia, Marli, Alicja, AgaAJ, Syla, pixella, Ola15, wróbelek, allaa, dlaczegotak, mordoklejka, jezyk, ozkane, ruda, martusionek i całą reszte serdecznie pozdrawiam i życzę miłęgo dnia !!!
Anetko a jesteście bardziej za kupnem czy jednak przerażają Was koszty
eh... mnie koszty troszkę przerażaja... ale mojego M nie on to najpierw wyda pieniążki a dopieor pozniej zastanawia sie czy potrzebnie ;-)
mnie bardziej przeraża to czym one się żywią
ale są kochane
u mnie normalnie zimmmaaaa biało, zimno i ciągle sypie...masakra... a miala byc wiosna...i gdzie ona ????
Also, Marti, Danula, Edytka, Carri, Anesto, Pyzuniagaj, Magdy dwie, Marlenka, Selena, Sonita, Koti, cyniczna, Agi, Iza, angelka, Agair, Pati.b, iławianka, Karola, Kinguś, kasiek, Alutka, Mircia, Marli, Alicja, AgaAJ, Syla, pixella, Ola15, wróbelek, allaa, dlaczegotak, mordoklejka, jezyk, ozkane, ruda, martusionek i całą reszte serdecznie pozdrawiam i życzę miłęgo dnia !!!
reklama
Dzień doberek dziewczynki
U nas zimaaaaa aż się patrzy
pełno śniegu i straszny wiatr gdzie ta wiosna????
Jak zwykle o tej porze szykuję się do pracy i czytam zaległości
Wszystkim życzę przyjemności w tym pochmurnym zimowo-wiosennym dniu
U nas zimaaaaa aż się patrzy
pełno śniegu i straszny wiatr gdzie ta wiosna????
Jak zwykle o tej porze szykuję się do pracy i czytam zaległości
Wszystkim życzę przyjemności w tym pochmurnym zimowo-wiosennym dniu