reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko to z wdziecznosci. Prosze prezent zebys jak pani jezdziła ;-)

Załączniki

• DSC00003.jpg
    DSC00003.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 20
reklama
enka supcio ze napisalas bo wiesz ze nasza guru o wszystkich pamieta ...nie wiem jak ona to robi...JEST BOSKA .Mdloci powiadasz ...ja tez ich chce od rana do wieczora ...

karola u mnie po pierwszym poronieniu bylo cos podobnego itd a jak poszlam do lekarza zapytac o wynik to ona mi mowi puste jajo plodowe... wariatka a ja jej jak to przeciez tydzien temu byl dzidzius i serduszko...i dopiero mi powiedziala ze z pobranych fragmentow tak wychodzi (poronienie samoistne)

Pobudka :-D:-D:-D:-D

Anetko a jesteście bardziej za kupnem czy jednak przerażają Was koszty

eh... mnie koszty troszkę przerażaja... ale mojego M nie:-D on to najpierw wyda pieniążki a dopieor pozniej zastanawia sie czy potrzebnie ;-)
mnie bardziej przeraża to czym one się żywią :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale są kochane :-D

u mnie normalnie zimmmaaaa :no::angry::wściekła/y: biało, zimno i ciągle sypie...masakra... a miala byc wiosna...i gdzie ona ???? :wściekła/y::no::angry::crazy:

Also, Marti, Danula, Edytka, Carri, Anesto, Pyzuniagaj, Magdy dwie, Marlenka, Selena, Sonita, Koti, cyniczna, Agi, Iza, angelka, Agair, Pati.b, iławianka, Karola, Kinguś, kasiek, Alutka, Mircia, Marli, Alicja, AgaAJ, Syla, pixella, Ola15, wróbelek, allaa, dlaczegotak, mordoklejka, jezyk, ozkane, ruda, martusionek i całą reszte serdecznie pozdrawiam i życzę miłęgo dnia !!! :-D:-D:-D

reklama
Dzień doberek dziewczynki:-D:-D
U nas zimaaaaa aż się patrzy:rofl2::crazy::angry:
pełno śniegu i straszny wiatr:angry: gdzie ta wiosna????
Jak zwykle o tej porze szykuję się do pracy i czytam zaległości:-D

Wszystkim życzę przyjemności w tym pochmurnym zimowo-wiosennym dniu:tak:

Do góry