reklama
wiem ale boję się że coś jest nie tak :-----(i chciałabym już wiedziećkarola... jesli nie ma nic na stronach które podały dziewczyny... to chyba najlepszym sposobem będzie konsultacja z ginem
magdalenka38
Fanka BB :)
Witajcie...
Ja wróciłam od mopsika (tak go nazwałam po porodzie - bo ma wszędzie fałdki:-)) słodkie dziecko, co prawda trochę ciężki ale cudnie się ślini obecnie;-)
Wy pewnie M jak miłość oglądacie...
Ja wróciłam od mopsika (tak go nazwałam po porodzie - bo ma wszędzie fałdki:-)) słodkie dziecko, co prawda trochę ciężki ale cudnie się ślini obecnie;-)
Wy pewnie M jak miłość oglądacie...
kobitki z tego co wyszukałam po tej łacinie to mam zapaleni kosmków i doczesnej nie wiem co to znaczy , nie mogę znaleźć jednego słowa może to by mi coś więcej powiedziało.może to było przyczyną poronienia muszę iść szybko do lekarza i zobaczymy.
A ja was wszystkie dziewczyny cieplutko pozdrawiam, ostatnio mnie mało bo walczymy z choróbskiem a dokładnie ja i moje maleństwo, które się ode mnie zaraziło. Zaległości pewnie nie uda mi się nadrobić ale wiem że przybyło niestety aniołkowych mamuś a dla ich maluszków zapalam (*). Trzymajcie się.
magdalenka38
Syla - może spróbuj do allegro napisać, ze skargą... swoja drogą bodziaki słodkie:-)
Ja jutro kupuje oficjalne tłumaczenie Przed świtem i pogrążam się w lekturze... muszę wypełnić czymś czas w oczekiwaniu na teścik- zrobię betę we wtorek jednak - to będzie 27dc a 9 dzień po owu...
Ja jutro kupuje oficjalne tłumaczenie Przed świtem i pogrążam się w lekturze... muszę wypełnić czymś czas w oczekiwaniu na teścik- zrobię betę we wtorek jednak - to będzie 27dc a 9 dzień po owu...
slodziutka_e
Karolka322 oznacza to że miałaś zapalenie (Prawie jak każda z nas jesli nastąpiło poronienie samoistne) i potwierdza ciąze... Nic wiecej. Tak włąsnie piszę..czasem jeszcze do tego dochodzi ropne zapalenie kosmówki z wlewami i ble ble ble.. brzmi niepokojąco ale to jest tylko potwierdzenie ze ciąza była. A swoją drogą nie wiem czy to nie jest "standart" i strasznie mnie dziwi że Ciebie nie ma w zeszycie a wyniki są? "Takie standartowe"...
Iławianka witaj. Myślałam dzisiaj o Tobie jak odwiedzałam Cię na NK
Karinko dziękuje Ci kochana.
Anetko a jesteście bardziej za kupnem czy jednak przerażają Was koszty?
Sylwia nawet nie wiesz jakim przykładem jesteś dla nas..
malutka80 przytulam.. i rozumie Twój ból.. mój tato walczył z kolanem przez tyle lat. Nie obyło się jednak bez operacji
Also(Alinko) wiem że czas szybko leci.. ucieka dzień za dniem. Ale u mnie jak było tak dalej jest. Dzień świstaka co dzień
Madziu38 tak myślałam że jest słodziutki i ma fałdki.. tak własnie kojarzy mi się mopsik Więc czekamy z Tobą do dnia testowania.
Iławianka witaj. Myślałam dzisiaj o Tobie jak odwiedzałam Cię na NK
Karinko dziękuje Ci kochana.
Anetko a jesteście bardziej za kupnem czy jednak przerażają Was koszty?
Sylwia nawet nie wiesz jakim przykładem jesteś dla nas..
malutka80 przytulam.. i rozumie Twój ból.. mój tato walczył z kolanem przez tyle lat. Nie obyło się jednak bez operacji
Also(Alinko) wiem że czas szybko leci.. ucieka dzień za dniem. Ale u mnie jak było tak dalej jest. Dzień świstaka co dzień
Madziu38 tak myślałam że jest słodziutki i ma fałdki.. tak własnie kojarzy mi się mopsik Więc czekamy z Tobą do dnia testowania.
reklama
Witaj Edytko, zmykam do łóżeczka bo jutro 9 godzin w pracy i nie mam czasu się kurować, dobrze, że jest chociaż taka instytucja jak babcia to chociaż mała już ma się lepiej i jest pod dobrą opieką bo ja zbliżam się do niej jak muszę (niestety). Buziaczki