reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kobitki z tego co wyszukałam po tej łacinie to mam zapaleni kosmków i doczesnej nie wiem co to znaczy , nie mogę znaleźć jednego słowa może to by mi coś więcej powiedziało.może to było przyczyną poronienia muszę iść szybko do lekarza i zobaczymy.

A ja was wszystkie dziewczyny cieplutko pozdrawiam, ostatnio mnie mało bo walczymy z choróbskiem a dokładnie ja i moje maleństwo, które się ode mnie zaraziło. Zaległości pewnie nie uda mi się nadrobić ale wiem że przybyło niestety aniołkowych mamuś a dla ich maluszków zapalam (*). Trzymajcie się.

Syla - może spróbuj do allegro napisać, ze skargą... swoja drogą bodziaki słodkie:-)

Ja jutro kupuje oficjalne tłumaczenie Przed świtem i pogrążam się w lekturze... muszę wypełnić czymś czas w oczekiwaniu na teścik- zrobię betę we wtorek jednak - to będzie 27dc a 9 dzień po owu...

Karolka322 oznacza to że miałaś zapalenie (Prawie jak każda z nas jesli nastąpiło poronienie samoistne) i potwierdza ciąze... Nic wiecej. Tak włąsnie piszę..czasem jeszcze do tego dochodzi ropne zapalenie kosmówki z wlewami i ble ble ble.. brzmi niepokojąco ale to jest tylko potwierdzenie ze ciąza była. A swoją drogą nie wiem czy to nie jest "standart" i strasznie mnie dziwi że Ciebie nie ma w zeszycie a wyniki są? "Takie standartowe"... :dry::sorry2:

Iławianka witaj. Myślałam dzisiaj o Tobie jak odwiedzałam Cię na NK :-D

Karinko dziękuje Ci kochana.

Anetko a jesteście bardziej za kupnem czy jednak przerażają Was koszty?

Sylwia nawet nie wiesz jakim przykładem jesteś dla nas..

malutka80 przytulam.. i rozumie Twój ból.. mój tato walczył z kolanem przez tyle lat. Nie obyło się jednak bez operacji :sorry2:

Also(Alinko) wiem że czas szybko leci.. ucieka dzień za dniem. Ale u mnie jak było tak dalej jest. Dzień świstaka co dzień :angry::dry::sorry2:

Madziu38 tak myślałam że jest słodziutki i ma fałdki.. tak własnie kojarzy mi się mopsik:-D:tak: Więc czekamy z Tobą do dnia testowania.

reklama
Witaj Edytko, zmykam do łóżeczka bo jutro 9 godzin w pracy i nie mam czasu się kurować, dobrze, że jest chociaż taka instytucja jak babcia to chociaż mała już ma się lepiej i jest pod dobrą opieką bo ja zbliżam się do niej jak muszę (niestety). Buziaczki

Do góry