reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Widzę że dzisiaj ogromny spokój na BB. Więc i ja zmykam do męża.
Wszystkie Was całuje w czółka życząc miłej i spokojnej nocki.

Agatko, Marzenko, Andzi, Kasiu(Szafirku),Kusicielko, Zdechlunku i wszystkie nie wymienione :-D:tak:;-);-):-)

A to widomość od enki z listopadówek... Zapomniałam daty ale dość "swieża"

"Byłam wczoraj na usg no i ciąża jest, dobrze umiejscowiona ale troche mniejsza niz wg OM. ponieważ mam długie cykle. No i serduszka jeszcze nie było :-( no ale ma prawo nie byc. Gdzies za tydz. lub 10 dni póję znowu. Jak bardzo bym chciała żeby to już minęło...
Mnie trochę mdli ale muszę chyba mniej jesc a częsciej. I brzuch mnie tak ciągnie i trochę boli ale powiedzieli mi że tak to jest. Pozdrawiam"

Haniu nocna kochana i jak po telefonie do sądu?

Karinko witaj. Ja własnie wróciłam z trasy i całą drogę wiało, lało, padał śnieg i całą drogę było tak ciemno bo pochmurno że :wściekła/y::angry: Ja chcę wiosny

Madziu dasz radę jeszcze raptem kilka dni!

reklama
Do góry