reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie:-)U nas od paru dni okropna pogoda,deszcz albo śnieżyce,do tego burze i silny wiatr nic dziwnego że humorek nie dopisuje.

Iza30 1.1cm szczęścia?gratuluję i cieszę sie że wszystko okey:tak:

SŁodziutka-Edytka proszę mi tu nie myśleć o takich głupotkach jak usuwanie się w cień,jesteś ważną częścią BB jak juz dziewczyny ci powiedziały,wolałabym ja się usunąć niż żeby zabrakło ciebie,ale nie my będziemy tu dalej by naszymi suwaczkami dawać nadzieję dziewczynom :tak::tak::tak:zobaczysz że tak będzie:tak::tak::tak::tak:

Angelka123 czas jest naszym sprzymieżeńcem,szybko mija i nawet się nie obejrzysz a zobaczysz II kreseczki:tak:

Pyzuniagaj to czekamy do 29.03 i zaklinamy @ coby już do ciebie nie przyszła:tak::tak:

Kasiek witaj słoneczko:-)przykre że sprzedawca w taki sposób podchodzi do sprawy,ja bym go postraszyła negatywnym komentarzem jeśli mi nie udowodni że towar wysłal.A swoją drogą to mnie juz Poczta Polska nie dziwi,list od wójka z Niemiec który miał być na Boże Narodzenie idzie do dzisiaj,a rachunek za prąd wogule nie przyszedł,czekaliśmy ale kiedy dostaliśmy wezwan ie do zapłaty to zadzwoniłam do nich,okazało się że wysłali a nie doszedł bo dużo rachunków zginęło na poczcie,dopiero duplikat doszedł.Duzo zwykłych listów trafia na poczcie do kosza bo nie ma ich kto roznieśc ,polecone nie bo za ich zniknięcie poczta płaci karę(dowiedziałam się tego od gościa który pracuje na poczcie):wściekła/y:

Mordoklejka to ja mocno zaciskam kciuki za piątek cobyś najpóżniej wtedy przytuliła dzidziusia,życzę ci by wszystko przebiegło pomyślnie:tak::tak::tak:

Syla28 przyjmij także ode mnie najserdeczniejsze życzenia,niech spełniają się twoje pragnienia.:-):-):-):-)

Also ciesze się że u ciebie wszystko w porządku:-)

Alla dobrze że płytki wzrosły i szpital na razie ci nie grozi.:tak::tak::tak:

Malutka80 nie pomogę z kolanem ale przytulam mocno i życzę by wyjaśniło się i żebyście mogli pomyslec o starankach:tak:

Anetka, jak kupicie jaszczura to wklej fotkę koniecznie.

hehe...wkleję wkleję:-) ale to nie takie hop siup... najpierw trzeba zamówic terrarium... co trwa do 2 tyg :szok: pozniej je urządzic (co prawda za kasę to zrobią w sklepie ale my się wykarzemy inwencją twórczą i sami to zrobimy:-D) no i wtedy wpuszczamy kaktusy ( tak mówie na te jaszczurki-agamy - bo mi się to z agawą kojarzy:rofl2:) cały czas przemyślamy sprawę... bo to jednak są koszty...
a
a nie wspomnę czym one się żywią... w sklepie miałam wrażenie że cały czas cos po mnie łazi...i bynajmniej nie były to jaszczurki...bllleee... bo te jaszczury są przekochane:-D

hej AgaAJ, Karola,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry