reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wiem, ale to jest chore, skoro wplacilam pieniadze.... i teraz jestem bez niczego to po co gosci taka opcje proponuje
równie dobrze mogł nie wysłać i kase wziaść i powiedziec ze nie doszło

nie wybierasz, a że gosciu miał drogie to wybrałam za 10 zł
ale to nie poważne ,,, bo ja wpłaciłam pienądze a towaru nie ma i wszyscy się umywaja...:tak:

ja troche rzeczy kupuje i sprzedaje na bazarku dla bezdomnych zwierząt (nie allegro lecz inne forum) i tam jest obowiązek wysyłania towaru przesyłkami rejestrowanymi

witacje!

ja tylko na chwile bo mam dzis sporo biegania i załatwiania drobiazgów przed szpitalem-badania, ktg, test oksy....a musze jeszcze małzonowi lodówke wypełnic..

w czwartek ide do szpitala na wywołanie porodu, bo jak narazie nic sie nie dzieje, rozwarcia zero, skurczy zero....a ze 15 minał termin z usg a 19 z OM wiec juz jest troche przenoszona ciaza, mały jest sredniutki bardzo i nie wiadomo dlaczego nie rosnie...

jesli sie wywołanie nie uda to w piatek rano mam cc...

to tyle...

dam znac edytce co i jak

buzka

Witam dziewczynki

Pyzunia Ty zyjesz :-D:rofl2::tak:;-):-) Bo ja już tutaj włosy z głowu rwałam gdzie się podziewasz! Mówisz że tydzień było odpoczynku... jak widzę nie tylko od BB i nas. Pewnie M wymęczony na maksa. Trzymam mocno kciuki by @ już do Ciebie nie zawitała!Jakiś mały wysyp ostatnio ciężaróweczek... trza to zmienić ;-)

Kasiu(Kasiek) nie bij prosze...:zawstydzona/y:

Anetko witaski widzę że ostro do pracy wzieliście sie z M... jeśli chodzi o testy 3 dni po zapłodnieniu.. i zagnieżdzeniu. Tego nie piszą na testach by własnie brać kasę od tych co nie mają pojęcia... bo jeśli dojdzie do zapłodnienia to mija kilka dni nawet czasami tydzień wędrowania zanim zagnieździ się komórka i od tego czasu 3-4 min. dni by test wykazał ciąże. To własnie wychodzi wszystko w granicach spodziewanej @... nie ma testu cudu.. niestety. Choć wszystkie byśmy chciały, sam producent pisze że najlepiej dopiero w dni @ .... albo i po.
Najpewniej beta ale to jesli mniej wiecej wiesz kiedy była owulka to tak 9 dni po... nie wczesniej niestety.
A wiem że chciałabyć piękny prezent na 10 rocznicę.. ja mam miesiac po Tobie.. 1 maja 10 rocznice, ehhh już się nie mogę doczekać.

Madziu wiesz ze czekam na wieści od Was!! Kukam i kukam na tel i dalej nic ;-) Wiec dalej czekam z niecierpliwością. A jak minął Wam weekend? Tak uroczo jak pragneliście?

reklama
Haniu nocna ja się z Ciebie broń Boże nie śmieje!!!!!!! Ja tylko trzymam mocno za Was kciuki bo wiem jak Tobie szczególnie na tym zależy! Więc tylko dlatego. Ale żadne śmiechy.. najwyżej uśmiech dla Was....
Czy to Ty na NK? Jeśli tak to dziękuje bardzo... ale pora wysłania pasuje mi do Ciebie :-D a czemu nie masz żadnych zdjątek na NK?

Do góry