reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:-)oj dziewczyny widze ,że ostro nakrecone jesteście:-)
życzę powodzenia!!

Wiesz może dlatego tak się dzieje bo ostatnią ciąże po prostu powiedzieliśmy sobie że chcemy i w pierwzsym cyklu się udało:zawstydzona/y: i dlatego teraz ta wiara w to, że się uda:zawstydzona/y:
ale wiem też że może być to za miesiąc,dwa, trzy... może teraz będzie trzeba poczekać. Może właśnie wtedy było za szybko, za łatwo i dlatego się nie udało:sorry2:

Marti... musi byc i ja w to wierze... i najwazniejsze ze M tez :-)

Iza
... nie dziękuje ;-)

ehh... czy Wam tez bb dzisiaj tak działa że nie działa ?

Witam ranne Ptaszki....:-D:-DMarti, Olunia, Anetko, Pyzuniagaj:-D:-D:-D:-D i resztę dziewczynek....

Anetko ja zawsze robiłam 3 dni wcześniej i nic nie wychodziło, dopiero w dniu spodziewanej @ bladziutka,,,,,,,także chyba szkoda kasy i niepotrezbnie będziesz jeszcze bardziej sie nakręcać,,ja tak maiłam,,,,,,, nigdy nie wytrzymałam,a potem i tak nie wiedziałam do końca,,,,, tak tez było z ta ciążą nic nie wyszło,,,, dzień przed jakiś cień, M powiedział,że mam przewidzenia i wkrecam sobie tym bardziej że w dni,,,te,, nic,, była przeprowadzka i odpuściliśmy,,ale mnie dopadły ogórki,,heheh i skusiło mnie na powtórke testu w dni i była bladziutka 2 .....:-D:-D w tym momencie co odpóściliśmu udało się,,,,,,,:-D:-D:-D

Emma,,, witam i tyle, przykro mi z twojej straty,,,,,ja tez straciłam aniołka w czerwcu 2008, zielone światełko miałam we wrześniu po 3@. ja jednak podjełam starania po 2@..... niestety udało się po 4@...... przed poronieniem zachoidziłamza 1 razem bez większych problemów, a tutaj czekałam do 11 Listopada żeby zobaczyc 2II. także spokojnie napewno się uda....trzymam kciuki,,,,:-D:-D:-D

Za pozostałe dziewczynki starające również,,,,,:-D:-D:-D:-Di przesyłam fluidki,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Słodziutka , Emma, Olcia, Agi,PYZUNIA, KOTI, ALICJA, ALUTKA, SZAFIRKU, ANETKA, MARTI, HANKI........KAROLCIE,,,,,,,,,AGA AJ,,,,,,i wszystkie staraczki łapcie.......:-D:-D:-D:-D

Słodziutka..... a TY PO DUPCE.....TY WIESZ ZA CO.....
A GDZI ETY CHCESZ JUZ UCIEĆ w CIEŃ,,,, bez CIEBIE TO NIE TO SAMO....:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DA W DUPKE.....:-D:-D:-D
...żeby mi to było ostatni raz,,,,,:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH.....

PYZUNIA,,,,, tak ja juz na L4 do końca ciąży czyli jakieś 3,5 m.....:-D:-D:-D
potem macierzyński, urlop, chorobowe 2m,(60) dni i 11 m.. wychowawczego bezpłatnego ,, bo ja się nie łapię,,,,, i musze się jakos zabezpieczyćna rok, bo bez mojej pensji to nieciekawie,,,,,,, także do pracy wracam dopiero w marcu 2011r:-D:-D do 20 m... wtedy chłopaki pójdą do przedszkola a ja wrócę do pracy...:-D:-D:-D

za tydzieńjadę zawieść zwolnienie i poinformowac o tym,,,,ale bezie dym,, już wiem jak mnie potraktuje,,,buuuuuale co tam i m szybciej tym lepiej bedę miała to za sobą,,,,,,,,ale stresuje się tym spodkaniem bardzo... tym bardziej ze już na to zwolnienie zrobiła focha,,,,,ale olewam to,, za 2 lata ,, jej przjdzie a zwolnic tak z budżetówki ni eprosto bez powodu , a ja ma ómowę na stałe, także praca na mnie poczekać musi,,,,,:-D:-D.. a co u CIEBIE PYZUNIA???

MARLENKA,,,,,, mniam pyszne ciasto..... sama bym wciągła,,ale dziś pewnie juz nie ma:tak::tak::tak: hehe

GABI,, wylądaszśłicznie ,,, fajowy brzusio..;)

ALLa.. czekamy na Twój,,,,:-D:-D:-D:-D

Pozdraiwma wszystkiedziewuszki,;):-D:-D

Aaaaaa Anetka wracając do temau to ponoć test owulacyjny pokaże też wczesną ciążę, tzn jeśli jest już po owulacji a test pokazuje || tzn. że jest fasolka:tak:

reklama
Do góry