reklama
kasiekkm
Fanka BB :)
WITAM SŁODZIUTKA< SYLA< MORDOKLEJKA>....
MADZIA może synek czeka na imie i to jego protest,,,
Trzymam kciuki ,zeby wywołanie udało sie,,, ja tez miałam wywoływany,,ale na życzenie,,,, 2 kropłówki\ i 2 zastrzyki na rozwarcie,, dopiero wtedy sie udało,ale szybciutko 4godziny i po,,,,życzę lekkiego porodu,,,,
SŁodziutka, Syla,życzę miłego dnia i zmykam sprzątać,,,,, normalnie cos mnie wzieło i codziennie sprzątam,,,,hehe chora chyba jestem,,,heh...no ale przy psie i takim urwisie to trzeba,,
buziolki dla wszystkich
MADZIA może synek czeka na imie i to jego protest,,,
Trzymam kciuki ,zeby wywołanie udało sie,,, ja tez miałam wywoływany,,ale na życzenie,,,, 2 kropłówki\ i 2 zastrzyki na rozwarcie,, dopiero wtedy sie udało,ale szybciutko 4godziny i po,,,,życzę lekkiego porodu,,,,
SŁodziutka, Syla,życzę miłego dnia i zmykam sprzątać,,,,, normalnie cos mnie wzieło i codziennie sprzątam,,,,hehe chora chyba jestem,,,heh...no ale przy psie i takim urwisie to trzeba,,
buziolki dla wszystkich
Anetko a masz już coś w planach na rocznicę? Bo ja chyba będę mieć problem.. sama nie wiem jak Go zaskoczyć.
heh.. no własnie tak szczerze to pomysłów mi brakuje...
mielismy isc do kina na "marlei i ja" (bo ja to szalona psiara jestem ... ale własnie ten pomysł legł w gruzach bo film sie zle konczy... a ja nie mam nastroju na ryczenie w kinie...)
Myslelismy tez o jakies kolacyjce gdzies w fajnej knajpce...
Kiedys tez byly plany zeby zrobic sobie jakis wypadzik gdzies za kraków... ale to niestety w tej chwili niemożliwe...
No wiec brak jakis oryginalnych pomysłów:-(
a Ty?? masz jakies pomysły ?
slodziutka_e
Sylwia STOOOO LAT! STOOOO LAT! Niech żyje żyje nam... stooooooo lat..
Kochana Ty wiesz czego życzę Ci z całego serca! I niech to życzenie się spełni!
Kochana Ty wiesz czego życzę Ci z całego serca! I niech to życzenie się spełni!
kasiekkm
kasiekkm- to ze ekonomiczny to nie znaczy ze nie polecony, to znaczy ze nie priorytetowy!
zażycz sobie od pana potwierdzenie nadania przesyłki skanem i udaj sie na poczte! bo 3 tygodnie w polsce to troche za długo!!! MUSI MIEC POTWIERDZENIE!!!!
znam to bo mialam to samo i olazalo sie ze facet w ogóle i wysłał i oddal mi kase!
ja ostatnio zamawiam za pobraniem, wczoraj przywieźli mi ciśnieniomierz i se z męzem mierzylismy;-)
Syla pisałam do gościa a on że wybrałam list ekonomiczny niepolecony za 10 zł i tonie jest rejestrowane i on nie ma kwitu że wysłał,,,,,chore u nas to jest,,,, to za co te 10 zł////dzięki,,,,,, śliczny masz brzusio,,
magdalenka38
Ola - a kto mówił, że u mnie 9 lat to po ślubie ?? my ślub braliśmy 26 sierpnia 2006. Za to M oświadczył się 6 grudnia 2001
reklama