reklama
nnakrecilam sie wczoraj za bardzo
czekam do terminu @
nie no...szlag mnie trafi... tak mi net muli ze nic tylko kompa [przez okno ...
Anetko dobrze, że jesteśmy dwie nakrecone w grupie raźniej
Kobitki uciekam do pracy.
Buziolki
kasiekkm
Fanka BB :)
HEJ OLCIA,,
Trzymam kciuki za WAS DZIEWCZYNKI;;uda sie zobaczyćie,,, jak nie za 1 to za kolejnym,,,,,wszystkim nam się uda,,,,
widzę że gadacie o testach owulacyjnych.....wiecie ja tez je zakupiłam, i pokazywał że jest owulka,,,,,,w ciąże nie udało się zajść, w nastęnym cyklu nie pokazało owulki a zaszłam, heh ,,,dziwne,, no nie.........
Trzymam kciuki za WAS DZIEWCZYNKI;;uda sie zobaczyćie,,, jak nie za 1 to za kolejnym,,,,,wszystkim nam się uda,,,,
widzę że gadacie o testach owulacyjnych.....wiecie ja tez je zakupiłam, i pokazywał że jest owulka,,,,,,w ciąże nie udało się zajść, w nastęnym cyklu nie pokazało owulki a zaszłam, heh ,,,dziwne,, no nie.........
Ostatnia edycja:
Anetko dobrze, że jesteśmy dwie nakrecone w grupie raźniej
Kobitki uciekam do pracy.
Buziolki
no pewnie że raźniej
milego dnia :-)
HEJ OLCIA,,
no musi musi... dziekowac
kasiekkm
Ja się nie dziwię,że się nakręcacie,,,,,, tez tak miłam,,,jak widziłam,że innym się udaje a mi nie ,, to miałam jeszcze większego doła,,,,, oczywiście cieszyłam się że innym się udaje,,,,ale żyłam tylko testami i tymżeby się udało, jak odpuscilam 1 cykl, bo zajeliśmy się przeprowadzka...... ja tachałam meble,,,,,,piłam winko a juz byłam w ciąży,,,, i wam się uda,,
Marti, miłej pracy....
Marti, miłej pracy....
kasiekkm
a tak z innej beczki,,,,, zamówilam body na allegro 7-pak 4 marca,, do dzis nie otrzymałam paczki,,,, pisze do gościa ze nie doszła,,,, do dziś, pieniądze wpłaciłam odrazu na konto..... a on ze wybralam list ekonomiczny za 10zł i on nie ma na to wpływu,,,, wiecie co to jakieś chore, apłaciłam pieniądze gościowi na konto a teraz nie mam ani kasy ani bodów,,,,, chore u nas to jest,,,,, dla czego ja mam winne ponosic ze taki rodzaj przesyłki wybralam, wkoncu płaciłam za nia 10 zł........ miałyscie taka sytuację, ze tak długo szedł list ekonomiczny tzn prawie 3 tyg,,,
reklama