reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dzieki dziewczyny!

edytko-weekend nawet niezle-ograłam bartka w scrabble, cała niedziele spedzilismy w pidzamach, generlanie zle nie było...

od wczoraj rana skacze mi cisnienie, ale dzwoniłam do lekarza i kazał narazie siedziec w domku....skoki nie sa duze wiec sie nie martwie...

powoli nic mi sie nie chce-nawet gotowac....na szczescie dzis mnie małzon zabiera na obiad-zlitował sie jak wczoraj widział jak sie meczyłam ze zwykłymi nalesnikami...

Tak obu. Tylko Nam miesiąc później.. 1 maja! Ahhhh piekne te dziesięć lat z moim kochanym mężulkiem. Nie zamieniłabym na żadnego innego... już się nie mogę doczekać tej rocznicy!

Witam,

no tak... kto późno wstaje... ten musi nadrabiać zaległości;-)

Modroklejka - życzę łatwego porodu lub cesarki - byleby z małym było wszystko ok.

Ktos pisał o testach owu wykrywających ciążę - to dlatego, że ok 90 białek jest takich samych dla LH i betaHCG. Ale jest jakaś granizna wartość ale jej nie pamiętam...

Madziu szczerze Ci powiem że tak patrzę.. na Twój suwaczek i naprawdę nie wiem kiedy to wszystko tak szybko zleciało.. jeszcze kilkanaście godzin i będziesz tulić w ramionach Juniorka (dalej ma takie imie:-p)...
Madziu oby do czwartku wszystko samo się wyklarowało. Obyś nie musiałam miec ani cc ani wywoływanego porodu. Tego Ci życzę...byście mogli już Juniorka na tym świecie jak najszybciej przywitać całego i zdrowego.
A czemu nie rośnie??? Bo się nie znam?:sorry2:

Witajcie Magdalanko38(jak masz na imię bo ponoć to tylko Twój pseudonim artystyczny a nie imię) I Sylwio!

Anetko a masz już coś w planach na rocznicę? Bo ja chyba będę mieć problem.. sama nie wiem jak Go zaskoczyć.

kasiekkm- to ze ekonomiczny to nie znaczy ze nie polecony, to znaczy ze nie priorytetowy!
zażycz sobie od pana potwierdzenie nadania przesyłki skanem i udaj sie na poczte! bo 3 tygodnie w polsce to troche za długo!!! MUSI MIEC POTWIERDZENIE!!!!
znam to bo mialam to samo i olazalo sie ze facet w ogóle i wysłał i oddal mi kase!
ja ostatnio zamawiam za pobraniem, wczoraj przywieźli mi ciśnieniomierz i se z męzem mierzylismy;-)

reklama
Do góry