reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dzieki dziewczyny!

edytko-weekend nawet niezle-ograłam bartka w scrabble, cała niedziele spedzilismy w pidzamach, generlanie zle nie było...

od wczoraj rana skacze mi cisnienie, ale dzwoniłam do lekarza i kazał narazie siedziec w domku....skoki nie sa duze wiec sie nie martwie...

powoli nic mi sie nie chce-nawet gotowac....na szczescie dzis mnie małzon zabiera na obiad-zlitował sie jak wczoraj widział jak sie meczyłam ze zwykłymi nalesnikami...

Tak obu. Tylko Nam miesiąc później.. 1 maja! Ahhhh piekne te dziesięć lat z moim kochanym mężulkiem. Nie zamieniłabym na żadnego innego... już się nie mogę doczekać tej rocznicy!

Witam,

no tak... kto późno wstaje... ten musi nadrabiać zaległości;-)

Modroklejka - życzę łatwego porodu lub cesarki - byleby z małym było wszystko ok.

Ktos pisał o testach owu wykrywających ciążę - to dlatego, że ok 90 białek jest takich samych dla LH i betaHCG. Ale jest jakaś granizna wartość ale jej nie pamiętam...

Madziu szczerze Ci powiem że tak patrzę.. na Twój suwaczek i naprawdę nie wiem kiedy to wszystko tak szybko zleciało.. jeszcze kilkanaście godzin i będziesz tulić w ramionach Juniorka (dalej ma takie imie:-p)...
Madziu oby do czwartku wszystko samo się wyklarowało. Obyś nie musiałam miec ani cc ani wywoływanego porodu. Tego Ci życzę...byście mogli już Juniorka na tym świecie jak najszybciej przywitać całego i zdrowego.
A czemu nie rośnie??? Bo się nie znam?:sorry2:

Witajcie Magdalanko38(jak masz na imię bo ponoć to tylko Twój pseudonim artystyczny a nie imię) I Sylwio!

Anetko a masz już coś w planach na rocznicę? Bo ja chyba będę mieć problem.. sama nie wiem jak Go zaskoczyć.

kasiekkm- to ze ekonomiczny to nie znaczy ze nie polecony, to znaczy ze nie priorytetowy!
zażycz sobie od pana potwierdzenie nadania przesyłki skanem i udaj sie na poczte! bo 3 tygodnie w polsce to troche za długo!!! MUSI MIEC POTWIERDZENIE!!!!
znam to bo mialam to samo i olazalo sie ze facet w ogóle i wysłał i oddal mi kase!
ja ostatnio zamawiam za pobraniem, wczoraj przywieźli mi ciśnieniomierz i se z męzem mierzylismy;-)

reklama
Do góry