reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Muffy :-) Fajnie, ze jestes! Slyszalam, ze w Anglii, to dzieci znajduje sie w kapuscie :-D Ale co Bociek to Bociek, nasz wlasny LUCKY

MIKA Superdzieki za tegoz Bocka :-). Tez sie przenosze za miesiac na wies na rok i mam nadzieje, ze bedzie fajnie.

Dilajla :-)

reklama
dziewczyny a czy znajdzie sie jakis bociek tez dla mnie?? no moze nie teraz ale pod koniec sierpnia przydałby sie, moze jeszcze nie zdąża odlecieć...
a jak nie to i kapusta moze byc...
byłam dzis u mojego ANIOŁKA dostała piękne serce ..niestety z kamienia...ale moje serce tez z nią jest...
pozdrawiam serdecznie i zycze duzo optymizmu bo pogoda ładniutka:-)

Cześć dziewczyny
Ja też jestem mamą Aniołka, moje maleństwo odeszło w lutym 2007 (8tc), wypłakałam chyba morze łez, no ale teraz jest już lepiej. Czeka mnie jeszcze tylko kilka badań i zaczynamy starania. Bardzo tu miło u Was, może przygarnęłybyście mnie do siebie. Pozdrawiam :blink:

ja jestem tez poczatkująca ( mama ANIOŁKA 30.04.2008r) ale serdecznie zapraszam bo mi tez sie tu podoba:-)

Witam :-)

Właśnie druga @ przyszła. Jak ja już bym chciała zacząć starania, już się nie mogę doczekać końca tej mojej strasznej choroby. Tak sobie pomyślałam ostatnio, że w sumie to ja przecież mogę co miesiąc robić to badanie krwi i sprawdzać czy mi ta toxo spada. Zaszkodzić nie zaszkodzi a może zyskam miesiąc lub dwa ;-)

Ostatnio mam taki zapierdziel w pracy, że nie wiem nawet jaki jest dziś dzień tygodnia ;-) Ostatni raz wolny dzień miałam 18 maja. Grrrrrrr

Pozdrawiam wszystkie PRZYSZŁE mamusie ;-) Miłego popołudnia ;-)

Super ze LUCKY sie przyjal! Oby przyniosl nam po malym prezenciku!!!

Witaj wola :-), mowia ze czas leczy rany... ale dla mnie nie ma znaczenia ile go uplynelo. Te 2 daty jak i moje malenstwa juz na zawsze beda w moim sercu!!! do konca moich dni! Moze glupio to zabrzmi ale ciesze sie, ze nie musze tego przezywac sama, ze mam Was i net. Dzieki Boze za internet ;-):-D:rofl2:

Wola, kochanie, pewnie, że Cię przyjmiemy!!!:tak: Widzę, że na swój sposób poradziłaś już sobie z bólem, ale jeżeli się mylę, to powiedz nam o ty, wypłacz się .Pozdrawiam Cie serdecznie!!!

Dzięki za tak miłe przyjęcie:-D A co do wypłakania się to właśnie znowu pare łezek mi pociekło, ale ja taka płaczka z charakteru jestem, ponoć to zdrowiej. Ja również wszystkie Was serdecznie pozdrawiam:-)

reklama
Witam serdecznie!
Ale się dzisiaj rozpisałyście!!!! U mnie nadeszły zmiany. Wczoraj złożyłam wypowiedzenie w pracy, bo juz psychicznie nie dawałam rady: ciągły stres, odpowiedzialność, wieczne pretensje i awantury( czasem myśle, ze to przez ten cały stres kruszynka odeszła). Jestem z siebie dumna, że sie zdobyłam na ten krok. Teraz zabieram sie za poszukiwania nowej pracy.

Maggie witam, stęskniłam się za Twoim optymizmem.
Ewulka123 gratuluje córci i proszę o fluidki ciążowe.
Dlaczegotak nie zamartwiaj sie ta pepowinką i łap słoneczko nad wodą.
Muffy jak wyniki macie ok to juz pewnie niedługo bocian was odwiedzi.
Miroslava dzieki za bociana, zazdroszcze Ci tej wsi. Przez całe życie mieszkałam w domu pod lasem z duzym ogrodem, a spiew ptakow odziennie mi towarzyszyl. Od pol roku mieszkam w centrum miasta i nie moge sie jakos odnalezc.
Wola witam Cie serdecznie, pisz do nas czesto, to przynosi ukojenie.
Miglak gratuluje @. Pogon ta wstretna chorobe daleko, daleko i zaczynaj staranka.
Muffy ja tez sie ciesze, ze moge codziennie zajrzec na ta stronke i ze mam dostep do netu. Co my byśmy bez niego zobiły.....
Pozostałe Aniołkowe Mamusie serdecznie pozdrawiam i przesyłam Wam Sloneczko, które dziś pięknie u mnie świeci.

Do góry