reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
pa Edzik
angelika nie smutaj plosie
ja musiałam odtsawic myslenie o dzidzi bo zwolnili mnie z pracy po 2giej stracie (życie) nie ukrywam, że było mi ciezko i nadal jest ale do puki nie znajde pracy i ie dostane normalnej umowy nie ma mowy o dziecku a tu pracy jak nie ma tak nie ma i wszystko sie przeciaga, dlatego jest mi wstyd ale zazdroszcze dziewczynka ktore maja ta mozliwosc i maja zileone swiatełak bo ja mimo tego światła i wyjącego czerwonego alarmu z napisem 30stka nie moge :-(
ja musiałam odtsawic myslenie o dzidzi bo zwolnili mnie z pracy po 2giej stracie (życie) nie ukrywam, że było mi ciezko i nadal jest ale do puki nie znajde pracy i ie dostane normalnej umowy nie ma mowy o dziecku a tu pracy jak nie ma tak nie ma i wszystko sie przeciaga, dlatego jest mi wstyd ale zazdroszcze dziewczynka ktore maja ta mozliwosc i maja zileone swiatełak bo ja mimo tego światła i wyjącego czerwonego alarmu z napisem 30stka nie moge :-(
angelka123
i tylko nadzieja......
To w pierwszej kolejnosci zycze Ci pracy a potem juz szybciutko staranek ;-)
angelka123
i tylko nadzieja......
kurcze wiesz jakos tak ja nigdy nie mialam problemow z pracą, w sumie od 20 roku zycia pracuje non stop... ale wiesz za to sa probemy z innymi rzeczami, kurde czy to wszystko nie moze byc prostsze
Ja sie juz pożegnam idę do M oglada jakis film to też popatrzę , jutro po wizycie dam znać co i jak a może jeszcze z rana znajde czas i zajżę
życzę Wszystkim slodkiej i spokojnej nocy
tym co chcą upojną to niech mają upojną
dla staraczek owocnej nocki ;-)
buziolki słodkie
życzę Wszystkim slodkiej i spokojnej nocy
tym co chcą upojną to niech mają upojną
dla staraczek owocnej nocki ;-)
buziolki słodkie
angelka123
i tylko nadzieja......
Lece spac Kochana!!!! Buziaczki!!!!
M. Alicji chyba wrocil bo tak zamilka hi hi ciekawe co robią
Zmykam do 6 rano juz niewiele pozostalo, ja nie wiem jak wstane, powaznie
M. Alicji chyba wrocil bo tak zamilka hi hi ciekawe co robią
Zmykam do 6 rano juz niewiele pozostalo, ja nie wiem jak wstane, powaznie
reklama
kasiulka03
Początkująca w BB
nie potrafie sobie poradzić nie potrafie spać nie potrafie jesc nawet nie wiem od czego zaczac pisac czuje sie strasznie poronilam w 24 tyg moja córeczka zmarła po 12 godzinach ten dzien byl dlamnie najwiekszym horrorem jaki mogl mi sie przydarzyc. MOJ ANIOŁEK 03-03-09 (*)
Ostatnia edycja: